Головна » 2017 » Серпень » 24

29 жовтня у Старосамбірському районі на 6% (на 5 тисяч осіб) зменшиться кількість населення.

Сусідовичі, Надиби, Лютовисько, Раково, Буково, Биличі будуть належати до Воютицької об’єднаної територіальної громади Самбірського району. Таким є бажання цих громад, і це підтверджує Протокол №12 ЦВК від 18 серпня (www.cvk.gov.ua).

І хоча змінювати межі районів наразі не можна, зрозуміло, що ці вибори 

Переглядів: 530 | Додав: Oksana | Дата: 24.08.2017 | Коментарі (1)

Додаток 21серпня ц.р.Враховуючи актуальність піднятої теми ми вирішили тримати її під контролем . Відомо що невдоволення від обнародування намірів про будівництво плавального басейну висловлює пан Шикітка. Але як кажуть: взявся за гуж-  не кажи, що не дуж.

У свою чергу для міського голови Юрія Петровича Гамара-викладача фізичного виховання  і спорту за фахом, втілити в життя цей задум  має стати   справою честі і гордості.
(матеріал появився у "світ" 12 серпня ц.р., тобто на День фізкультурника).



к..
http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-02-22-1886  http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-04-02-1936. Тут мали відзначат День фізкультурника на оновленій спорт-арені...
Нище наводимо приклади про наміри з реалізації  реконструкції  міського стадіону по вул.Коперніка, а саме:


Переглядів: 625 | Додав: Oksana | Дата: 24.08.2017 | Коментарі (2)

Дорогі самбірчани, милі моєму серці і душі працівники ТзОВ "Самбірська ГРОД", дочірного підрозділу "Самбірагротехмаш",трудівники відомчого домоуправління! 
Від щирого серця поздоровляю Вас, Ваші сім"ї і родини з найвеличнішим святом- З Днем Незалежності України! 
З тих пір, як була проголошена незалежність, наша країна пройшла декілька етапів духовного оновлення, відтворюючи патріотизм, традиції і духовність нашого народу. Хотілося б, щоб з кожним роком це свято додавало всім нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому.
Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної України. Від усієї душі зичу Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, миру і злагоди у ваших родинах!



Переглядів: 346 | Додав: Oksana | Дата: 24.08.2017