Головна » 2017 » Серпень » 24 » З Днем фізкультурника краяни,який мали відзначати на оновленій спорт-арені! А як є сьогодні? Чи Дмитро Шикітка збудує плавальний басейн?
12:34
З Днем фізкультурника краяни,який мали відзначати на оновленій спорт-арені! А як є сьогодні? Чи Дмитро Шикітка збудує плавальний басейн?
123456
  Додаток 21серпня ц.р.Враховуючи актуальність піднятої теми ми вирішили тримати її під контролем . Відомо що  невдоволення від обнародування намірів про будівництво плавального басейну, висловлює пан Шикітка. Але як кажуть: взявся за гуж-  не кажи, що не дуж.

У свою чергу, для міського голови Юрія Петровича Гамара-викладача фізичної виховання  і спорту за фахом, втілити в життя цей задум  має стати   справою честі і гордості.
(матеріал появився у "світ" 12 серпня ц.р., тобто на День фізкультурника).



..
 http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-02-22-1886 http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-04-02-1936 .Тут мали відзначати День фізкультурника на оновленій спорт-арені...

Нище наводимо приклади про наміри з реалізації  реконструкції  міського стадіону по вул.Коперніка, а саме:

-будівництво нових роздягалень і душових для спортивних команд:(2,3 млн.грн.);

-встановлення пластикових крісел(450тис.грн.);

-будівництво трибун з накриттям (1,1млн.грн.);-

- будівництво нової огорожі навколо стадіону(380тис.грн.); 

-реконструкція бігових доріжок(300тис.грн.);
-
 -будівництво комплексного баскетбольно-волейбольного майданчика відкритого типу(70тис.грн.); 

-реконструкція входу і прилеглої території на спорт-арену з стоянкою для автотранспорту(100тис.грн.);

-зведення трьохповерхової будівлі замість існуючого адмінприміщення спортшколи.В цокольному передбачені  кімнати для суддів, душові, санвузли, роздягальні, кімнати медперсоналу, зберігання спортінвентаря та інші допоміжні господарські приміщення тощо.  На першому поверсі розміщувались би адміністративні приміщення дирекції та кімнати тренерів, тренажні зали для занять боксу, важкої атлетики, настільного тенісу тощо.

Вартість виготовлення та погодження проектної документації  на спортспоруди здійснювалось би  за кошти підрядника, який погоджувався .
провести реконструкцію спорт-арени власним коштом із залученням інших джерел фінансування;

Загальна кошторисна вартість названих спортоб"єктів складала б 4,7 млн.грн. на момент укладання угоди(без врахування вартості витрат на виготовлення проектної документації.

Після завершення вищеперерахованих спортивних об"єктів, разом із цокольним і адмінприміщенням першого поверху, вони залишались  у комунальній власності міської громади.У розпорядження підрядника переходив другий і третій поверх будівлі;

 -реконструкцію міського стадіону з перерахованими вище об"єктами  передбачалося здійснити на протязі 2016-2017рр.

  -будівництво квартир, гаражів , підведення інженерних комунікацій ,шляхів , здійснювалось би протягом 5-7 років. Початок 2016р.

Міськраді пропонувалось вносити свої корективи у наміри з реконструкції спорт-арени з врахуванням думки громадськості,запрошувати до участі в конкурсі на зазначених вище умовах всіх бажаючих.

На жаль, в дорадчоурядової ратушної свити, образно кажучи в головах відбулось коротке замикання...Навіть не спромоглись винести на обговорення ці пропозиції.
 
  


1 2 »
Та поїзд поїхав...


Нині міський голова Юрій  Гамар випромінює іскру оптимізму,надіється  ,що на місці адмінприміщення спортшколи підприємець Дмитро Шикітка  зведе плавальний басейн.Зараз, за його словами, нібито йде перерахунок кошторису.

Не ображаючи пана Шикітку скажемо, що американці скоріше освоять Марс, ніж цей задум втілиться в життя, враховуючи скромні фінансові можливості,наявність технічної бази і бюрократичні перепони.
Друге:
-підприємцю треба дати на руки всю готову погоджену техдокументацію, а не пускати по колу чиновницьких кабінетів.В даному випадку займатись цим повинен не інвестор, а управління капітального будівництва міськвиконкому. 
Наступне:
-хто повірить будівельному керівнику, що дане приміщення- колишня "польська конюшня", а не пам"ятка архітектури?...

Наразі  бюрократи викидають кошти платників податків "на вітер", намагаючись навести косметичний марафет на  прогнилу  будову столітньої давності.

Від одного її вигляду моторошно стає, хоч в передвиборчій програмі обіцяли золоті гори.



 

Де були лавки для глядачів скоро живого місця не залишиться. Отак догаздувалися.

В такій ситуації місто обласного підпорядкування відзначає День фізкультурника. 
Антон Рогач,член громадської ради при міськвиконкомі, член НСЖУ

P.S. Та немає зла, аби не вийшло на добро.Новий  спорткомплекс передбачається звести в улоговині біля цегельного заводу по вул.Шевченка ,поруч з проектованим новим житловим мікрорайоном на частині території підрозділу "Самбірагротехмашу".

У керівника ТзОВ "Самбірська ГРОД" Степана Мироновича Мандюка слово не розходиться з ділом .

З Днем фізкультурника, Юрію Петровичу, і всіх небайдужих краян.  







Переглядів: 629 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Меч   (13.08.2017 14:20) [Материал]
- Фізкультурник Юрко Гамар - це страшне "гальмо"для розвитку міста Самбора. Його не вітати треба - а гнати в шию з посадиСамбірського міського голови, за те що: 1). Без відповідних дозволів та погоджень позрізавпрекрасні карпатські ялини біля Народного дому, -  на пл. Ринок (позаду кіоску
"Торгпреси"), - в сквері на вул. Т. Шевченка; 2). Незаконно двічі звільнив Наталію Зрем'як-Паращак з посади заступника міського голови,
яку двічі поновив суд на посаді; 3). Незаконно звільнив начальника водоканалу СтепанаКульчицького, якого суд також поновив на посаді, але Гамар знову звільнив його
і знову справа в суді; 4). Незаконно звільнив начальника юридичного відділу РоманаПицика, якого суд також поновив на посаді; 5). Порозривав центр м. Самбора (пл. Ринок) і пів рокупояснює самбірчанам, що  в цьому винні
"папєрєднікі"- так як не заклали кошти на земельні роботи з
благоустрою, в проект по освітленню вулиць м. Самбора. А чому ж цей «премудрий фізкультурник» протягомсвоєї  двохрічної бездарної діяльності не
вніс зміни до бюджету і депутати на сесії міської ради  підтримали би
такі зміни, і  заклали кошти на ці
роботи.  6). За два роки не привів - жодного інвестора, нестворено жодного нового робочого місця. 7). Блокує житлову багатоповерхову розбудову Самбора,якої так бракує місту. Та ще багато іншої шкоди натворив фізкультурник ЮркоГамар за неповні два роки, своєї бездарної діяльності. Самбірчани з нетерпінням чекають, того часу, коли Ю.Гамар, буде притягнутий до кримінальної відповідальності за те що натворив!!!  -

1 лемко   (13.08.2017 09:36) [Материал]
Потрібно новий спортивний комплекс для Самбора будувати в районі бувшого озера. А стадіон по коперніка реконструювати недоцільно , а залишити його для спортивних потреб міського населення .

Ім`я *:
Email *:
Код *: