Головна » 2017 » Вересень » 10 » Турка втрачає мільйонні проекти через політичні переслідування мера +відео
10:09
Турка втрачає мільйонні проекти через політичні переслідування мера +відео
123456
Турка втрачає мільйонні проекти через політичні переслідування мера
+відео

Після піврічної тяганини по судах Геннадія КОГУТА, міського голову Турки, відсторонили від виконання обов’язків до 30 жовтня.

Судовий позов стосується ніби-то порушення тендерної процедури по закупівлі сміттєвоза для міста. Закупівля проводилася через систему «Прозоро», де втручання мерії неможливе. Когут відвідав близько 20-ти судових засідань.

«Я пов'язую судові рішення із моєю непримиренною позицією щодо дій нинішньої влади. Завжди відкрито наголошував, що винні у військових злочинах не покарані, а влада не виконує своїх зобов’язань. А також переслідування є наслідком моєї підтримки руху Михайла Саакашвілі. Нас намагаються залякати напередодні зустрічі Михайла у Краковці 10 вересня», - розповів Когут.

Колективи шкіл і організацій Турки напередодні засідання 7 вересня зібрали сотні підписів до Галицького районного суду Львова з проханням не відсторонювати мера, поки тривають масштабні роботи по будівництву каналізації у їхньому гірському місті. Турка живе без каналізації уже 30 років. Також на кону стоїть спільний польсько-український проект на будівництва доріг у місті Турка на один мільйон євро. А у вересні мер Когут мав відвідати комерційну службу США у Києві для представлення бізнес-проекту «Карпати», в реалізації якого мають бути залучені американські банки. Саме Турка започатковує цей проект і в разі реалізації він має охопити весь Карпатський регіон.

«Ми довіряємо міському голові, відомому майданівцю, дайте можливість довершити масштабні проекти, розпочаті ним у місті», - йдеться у зверненнях людей.

Зал суду турківчани покидали із вигуками «Ганьба!» у сторону судді.

Геннадій Когут буде подавати апеляцію.



РУХ НОВИХ СИЛ Львівщина, FB

Переглядів: 454 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: