Головна » 2017 » Вересень » 26 » Юрій Ситник: Ми маємо з боку влади лише фарс, беззаконня та провокації
22:45
Юрій Ситник: Ми маємо з боку влади лише фарс, беззаконня та провокації
123456
 
Питає Фейсбук: шо на думці? Та не йде мені з голови той атошник, Саша Бурцев, який впав у кому просто в залі суду. Я не медик, звісно, може то нерви, серце, але факт, що чоловік діабетик. Як наш дорогий Президент. І ось цьому діабетику, учаснику війни, котра АТО, не дали інсуліну…

А ще в мене на думці чомусь Гаага, та президент Мілошевич, якому, ймовірно, теж не дали ліків. Пане Порошенко, уявіть собі, ні-ні Боже упаси аби то ся стало, просто уявіть: Ви в Гаазі, через підступні інтриги Путіна. Вас судять за узурпацію влади, корупцію та використання армії проти власних громадян. Ви хвилюєтесь - це ж все не так! Еге ж? …

Цукор скаче догори, ви пхаєте руку в праву верхню бокову кишеню маринарки, а там… пусто! Просите дати вам лікарство, клопочуть про це Ваші адвокати, а судді не чують. Не чують, бо вуха їхні заткані московським баблом, а масні вуста вже зачитують написаний у Кремлі вирок. Жорстокий, несправедливий вирок… Уявили?

А тепер два слова про саму справу. Це політична розправа. Оці всі ляшки-лозові-мосійчуки, а разом з ними писаки, що заліпили очі й склеїли писки чоколядою, можуть рвати на дупі волосся, про посягання на святе - український кордон, але про це навіть шкода часу говорити. Я би навіть не рекомендував цим нешанованим особам їхати відновлювати східний кордон. Нехай би зберігали цноту кордону західного - спрямувавши свій гнів праведний проти безперервного потоку контрабасу. Але кому то маю казати? Тож не буду.

Щодо "побиття" прикордонників. Була шарпанина, може кілька стусанів. Після чого здорових хлопів завезли з синцями й начебто підвищеним тиском у лікарню. І тримали там певно зо два тижні. Звісно, щоби підвести справу під середні тілесні ушкодження. Тому мостиський суддя, якого пранкери розвели як чечетовське котятко, і зачитав написане в аналах Банкової рішення, та присудив Саакашвілі адмінштраф за "незаконний" перетин кордону. Для тих, хто "в танку":

Мета - ПІДТЯГНУТИ КОМАНДУ СААКАШВІЛІ ПІД КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН - ОРГАНІЗАЦІЮ НЕЗАКОННОГО ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ. Ще раз для непонятливих: на замовлення нашого дорого президента, найчесніший український суд хоче прирівняти події на кордоні в Шегинях, з таким злочином, коли нелегально, як оселедців у бочці, переправляють через український кордон різних бідолах у заможну Европу. Тут, правда, навпаки - Саакашвілі з нардепами проривалися з Європи. Та й на нелегалів вони не дуже подібні. Але для української Феміди то немає значення…

Я готовий ПО КОЖНОМУ факту й закидах порохоботів дати ґрунтовну відповідь. Але… Але це нікого не цікавить. Ні людей, які рефлексують на інформаційні вкиди, ні наші "незалежні" ЗМІ, а тим паче представників влади.

Ми маємо з боку влади лише фарс, беззаконня та провокації від початку, а сьогодні, на загал мовчки, спостерігаємо політичну розправу. І вкотре повторюсь - я не симпатик Саакашвілі як політика. Хоча, як хлоп з твердими горішками, перепрошую за простонародне порівняння, він викликає в мене повагу: йти з відкритим забралом проти фаворита системи - це не кожен зможе.

Але найжахливіше в цьому всьому - це реакція суспільства. На посміховисько з держави, через затримку в Польщі поїздів, на генерала-прикордонника, який, пів години розповідаючи про небезпеку замінування, залишав зо два десятки нардепів, та й просто українських громадян, у зоні ймовірного враження вибухівкою, на викрадення капелана поліцією, на суддю, який погоджується виконувати вказівки з АП, на суддів які не дають ліків хворому на діабет атошнику…

Ви розумієте про що я? І дуже щиро кажу: в тому, що нині відбувається, як і в тому, що нас очікує - ми винуваті лишень самі. І не вийде - ні запхати голову в пісок, ні відвернути писок - найближче майбутнє постукає в хату кожному. А всім, хто думає що злапав Бога за бороду, і тим, хто їм вірно прислуговує - все воздасться. Амінь.

Юрій Ситник, Фейсбук

Фото: Дивись.Інфо

Переглядів: 426 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: