Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Винними призначать будь-кого, але не владу, - Юрій Ситник
18:35
Винними призначать будь-кого, але не владу, - Юрій Ситник
123456
 
Виявляється, що вчора загинуло четверо хлопців на фронті, а вся стрічка в «замаху» на Мосійчука. На Закарпатті десятки кілометрів «приватного кордону», а судять Саакашвілі за «незаконний прорив».

В Україні процвітає бізнес країни-агресора, а підступно викрадають і депортують грузинів, які не люблять Росію… Вся ця «шизофренія» нічим добрим не закінчиться, але весь цимус у тому, що за все що трапиться, винними призначать будь-кого, але не владу.

Зверніть увагу на такий медійний тренд - в АТО вже не одні герої, а є й злочинці. Ба, навіть є московські агенти, особливо серед тих, хто живим повернувся. І визначений критерій бійця-зрадника: він критикує чинну владу. А як, не приведи Боже, Головнокомандувача, то це 100% перевертень.

І до сраки професійним порохоботам той факт, що чоловік воював точнісінько так, як і той, хто увірував у солодке шоколадне майбутнє. А як ще й ліпше воював - то точно аґент, бо ворог в нього не цілився…

Ще одна фішка влади зводиться до варіацій мему: НЕ ЗАВАЖАЙТЕ НАМ КРАСТИ АТО ПУТІН НАПАДЕ. Звісно, що найперша версія замаху на Мосійчука, озвучена Зоряном і Шкіряком, а також другом їхнім Гєращєнко - це «рукамаскви». Але ж, не просто рука, а така, що рукоблудить синхронно з … Саакашвілі!

Читайте самі, ніц не придумую: «Одна из версий следствия в числе прочих — действия российских спецслужб по дестабилизации общественно-политической ситуации на фоне акций протеста.»

Видите? Не просто кляті московити вирішили знищити найбільшу загрозу Кремлю в особі радикального нардепа, а ще й «шатають» разом із Міхо в унісон. Продовженням версії буде «грузинський слід». Поліцейські нишпорки вияснять, що напакований вибухівкою моторолер придбав, перед спецоперацією по його викраденню і доставці службовим літаком до Грузії, один із трьох депортованих прихильників Саакашвілі…

З таким самим успіхом можна висунути версію, що Мосійчука замовив Ляшко, аби той не розкрив таємниці його виграшів у лотерею… А тим часом Саакашвілі озвучив нову знакову дату - 7 листопада. Акурат на соту річницю так званої «Великої Жовтневої соціалістичної революції». Хм. Почуття гумору пана Михайла мені імпонує…

Особливо якщо згадати, що та революція насправді була двірцевим переворотом.

Юрій Ситник, Фейсбук

Переглядів: 384 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: