Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Теракт з Мосійчуком на 80% є внутрішньою заготовкою...
18:52
Теракт з Мосійчуком на 80% є внутрішньою заготовкою...
123456
Підстав говорити про те, що у теракті, під час якого постраждав народний депутат Ігор Мосійчук, чітко простежується «російський слід», практично немає.Про це у коментарі «Вголосу» розповів генерал-лейтенант контррозвідки, двічі заступник голови СБУ Олександр Скіпальський. 

«Якщо проаналізувати саму методику проведення цього терористичного акту, то можна дійти до такого висновку: 80% – це внутрішня заготовка України, і тільки 20% – це російський слід, – зазначив Олександр Скіпальський. – І то ці 20% я даю лише через те, що у нас триває війна. Розумієте, Мосійчук не є подразником для Росії. Ну хто він такий, щоб відгравати для РФ якусь важливу роль і щоб там ним цікавились? Ну так, було: колись імпульсивний Кадиров щось там сказав… Ну, стріляв Мосійчук по його портрету… І що з того? Та зважаючи на психологічний портрет Мосійчука, він навпаки, як і, зрештою, уся фракція «Радикальної партії» у ВР вигідна російській владі. Це ж надто неконтрольований радикалізм, що й зараз «на руку» нашим ворогам».

За словами Олександра Скіпальського, є й інші нюанси, які вказують на те, що це не «російський слід». «Свідчить проти «російського сліду» і той факт, що сам теракт важко назвати професійним. Російська спецслужба зробила б це прицільніше. Не було б стільки постраждалих, не загинули б випадкові люди. Професіонали передбачають такі нюанси і мінімізують кількість жертв. Знову ж таки – Росії не вигідна масова загибель людей: це ж спричинить серйозний ріст антиросійських настроїв. Тому до цього питання вони якраз підходять дуже ретельно. Тому моя думка така: на 80% – це внутрішня заготовка», – додав Скіпальський.

 

«Вголос»
Переглядів: 407 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 курков   (27.10.2017 15:35) [Материал]
Такі фахівці спецслужб рідко помиляються.Треба робити висновки.

Ім`я *:
Email *:
Код *: