Головна » 2017 » Листопад » 11
На тлі гучного скандалу з затриманням сина міністра МВС Арсена Авакова Олександра, якого підозрюють у корупційній оборудці з рюкзаками для Нацгвардії, 7 листопада, у 100-ту річницю жовтневого перевороту, відбулася не менш гучна презентація книги міністра Авакова з красномовною назвою "Ленін з нами?”.

Книга написана російською мовою, але перекладена на українську і англійську. Ще у 2007 році Аваков опублікував однойменну статтю, тільки без знака запитання у кінці назви.

Через рік цю статтю з коментарями з інтернет-видань опублікували у вигляді книги. Але і цього нинішньому міністру виявилося замало. Вирішив доповнити свій "епохальний” творчий доробок новим матеріалом, зокрема інформацією про повалені останніми роками пам’ятники Леніну в Україні, і знову видати у вигляді книги.

«За десять років і три тисячі знесених в Україні пам’ятників Леніну я знову публікую цю статтю, додавши в назву знак питання», – пише у передмові автор. Крім того, у нове видання увійшли коментарі відомих українських публіцистів, істориків і політиків. Зокрема, Володимира В’ятровича, Євгена Захарова, Миколи Княжицького, Віталія Портникова.

Це ж треба так свою статтю, точніше, себе, любити, щоб двічі її перевидавати у вигляді книги. Та ще й трьома мовами!

Переглядів: 437 | Додав: Oksana | Дата: 11.11.2017 | Коментарі (0)