Головна » 2017 » Листопад » 21
У Львівській області 26 листопада розпочинається полювання на зайця-русака, яке буде тривати до 31 грудня включно.

З цією метою користувачами мисливських угідь розрахована пропускна спроможність мисливських угідь при полюванні на зайця-русака, яку погодили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства та Львівськвй обласній державній адміністрації.

Мисливцям, які бажають полювати, потрібно звертатися безпосередньо до користувачів мисливських угідь, які будуть реалізовувати відстрілочні картки.

Денна норма добування за один день – 1 заєць-русак, інформує сайт ЛОДА.

Переглядів: 452 | Додав: Oksana | Дата: 21.11.2017 | Коментарі (0)

ВІТАЄМО УСІХ ІМЕНИННИКІВ ! -Михайло Осюрак
21 листопада православна та греко-католицька церкви відзначають Собор Архистратига Божого Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних або, як скорочено називають в народі, день Святого Михайла.Згідно з прийнятою у християнстві небесною ієрархією, Михайло – один з архангелів, верховний воєначальник у космічній війні з ворогами Бога.
Архангел Михайло зібравши військо благочестивих ангелів, виступив на війну проти сатани та його ангелів. Підступний сатана, який колись був найяснішим із небесних духів, за що він і був названий Люцифером, не втримався і був скинутий разом зі своїм військом на землю. У народній уяві архистратиг Михаїл – це мужній лицар, захисник, який перемагає всі темні сили на нашій землі. «Грім гримить – це Михаїл веде війну з чортами, – говорить народна легенда, – де б не заховався нечистий, а стріла архистратига знайде його скрізь».

Ім’я Михаїл, в перекладі з давньоєврейської означає «Хто як Бог», за переданням це були перші слова, які вимовив архангел Михаїл перед тим, як вступити у битву із сатаною.
Архістратига Михайла здавна називають ангелом-охоронцем усіх християн, а українці вважають його патроном столиці України – Києва. Сучасний герб міста, як і стародавній, оздоблений образом архістратига з мечем.

Переглядів: 439 | Додав: Oksana | Дата: 21.11.2017 | Коментарі (0)