Головна » 2017 » Грудень » 1 » Знищення антикорупційного органу НАБУ, можна вважати, завершилось
18:53
Знищення антикорупційного органу НАБУ, можна вважати, завершилось
123456


СБУ розсекретила мережу таємних arентів НАБУ, скориставшись монопольним правом таємного прослуховування телефонних розмов, втручання в інтернет-листування і приватні чати. Проти трьох агентів НАБУ генпрокуратура відкриває кримінальне провадження, а ще сім (7 !!!) секретних агентів НАБУ під різним прикриттям зникли з поля зору керівництва Національного агентства у боротьбі з корупцією і на зв'язок не виходять.

Той, хто мав, чи має відношення до спецслужб - дуже добре розуміє, що запорука їх успіху - це професійна, глибоко законспірована, надійна і широка мережа таємної агентури. Таємна агентурна мережа - це свята-святих в системі усіх спецслужб світу. А посягати на неї іншій спецслубі своєї ж країни - це величезний злочин. За розсекречення агентурної мережі НАБУ, голова СБУ Василь Грицак повинен бути публічно позбавлений усіх військових звань і нагород та доправлений у в'язницю. НЕГАЙНО!

Чи хтось розуміє скільки треба докласти зусиль, аби залучити до таємної роботи професіоналів, та ще й у такій небезпечній сфері - боротьба з корупцією? А чи знає і розуміє "генерал" армії Василь Грицак, наскільки це небезпечні і кропіткі операції по проникненню ( "операції з інфільтрації", рос. "операции по проникновению") у вороже середовище?

І тепер скажіть: хто погодиться на таємну співпрацю з НАБУ, СБУ, МВС, військову, чи зовнішню розвідку, якщо там "палять" пачками свої своїх?

Реально, бракує слів! СКАНДАЛ!!!

Rostyslav Demchuk


Переглядів: 418 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: