Головна » 2017 » Лютий » 26
На цій же сесії Самбірської районної ради  депутати ухвалили звернення щодо підтримки активістами торговельної блокади. Її обранці вважають ефективним способом впливу на бойовиків і їхніх російських  кураторів. 

Цього року в своєму розпорядженні депутати Самбірської районної ради Львівської області мають 400 тисяч гривень. Це на 200 тисяч гривень більше, ніж торік.
Переглядів: 386 | Додав: Oksana | Дата: 26.02.2017 | Коментарі (0)

Вміння пробачати - одна з найвищих християнських чеснот і один з найважчих вчинків для людини. Почуття образи, коли здається, що з нами вчинили несправедливо, часто не дає змоги пробачити того, хто нас образив.

Але пробачати треба. Психологи кажуть, що таким чином ми знімаємо з душі камінь, який руйнує нас зсередини. Психологи кажуть, що образа - це досить гнітюче переживання, яке приносить страждання. І навіть якщо людина й рада позбутися його, це не завжди виходить.

Навпаки, є бажання покарати кривдника, відплатити йому. Між тим, коли людина ображена, вона завдає болю тільки собі - адже той, хто образив, часто й не знає про це.

Або ж людина очікує якоїсь спокути, компенсації, особливих вибачень - на кшталт "щоб на колінах приповз” або "вимолював прощення”. Або ж не може простити, бо вважає, що таким чином ніби дасть індульгенцію кривднику, а він на це не заслуговує. Між тим, слід зрозуміти, що прощення робить краще тому, хто прощає. Адже образа завжди завдає шкоди, як психологічної, як і фізичної (це почуття нерідко викликає хвороби тіла) лише скривдженому. Тому порада одна - навчіться прощати.

Переглядів: 476 | Додав: Oksana | Дата: 26.02.2017 | Коментарі (0)