Головна » 2017 » Квітень » 14

 Наш коментар:і сміх, і гріх, і сльози

Не треба цим тішитись.Краще було б, хоч частково, допомогти з утилізацією львівського сміття. Рабіновичі так би не поступали, а підтримували б один одного. На жаль,"патрійоти- депутати" Самбора не дали згоди приймати обмежену кількість побутового непотрібу за відповідну плату. Проблему із львівським сміттям створив не Садовий, а високі київські чини. Хіба не так?

Свій до свого по своє -підставляй плече,- читайте "Кахетизм єврея в СССР"

А так "підставили  плече"  самбірські достойники

 


Переглядів: 731 | Додав: Oksana | Дата: 14.04.2017 | Коментарі (3)

Ми усвідомлюємо усю відповідальність перед виборцями політичної партії ВОЛЯ, які віддали нам у 2015 році 25 500 голосів – і ми отримали на Львівщині 65 депутатських мандатів у радах та двох міських голів.

Усвідомлюємо, яку працю вклав у створення нашої постмайданівської по-справжньому нової партійної організації кожен її член та прихильник, щоби сьогодні ми мали свої депутатів у місцевих і Верховній Раді та могли приймати соціальні рішення, писати проукраїнські законопроекти.

І об’єднання – це рух у цьому ж напрямку - будівництва добробуту неолігархічної недиктаторської держави. Адже ми переконані, що побороти необандитську систему можна лише коли акумулювати усі можливі зусилля. Насправді Україна з початків Незалежності чекає об’єднання справжніх демократичних сил, а не їх розбрату та окремої боротьби кожної партії за свою булаву.

Переглядів: 516 | Додав: Oksana | Дата: 14.04.2017 | Коментарі (0)