Головна » 2017 » Травень » 25
Самбірська районна рада та гміна Едліче РП готують спільний проект реконструкції районної лікарні «Хоспіс». Про це повідомив власкор Гал-інфо у Самбірському районі.

Проект до 5 червня має бути поданий на конкурс за програмою транскордонної співпраці «Польща-Білорусь-Україна». Його мета – реконструкція районної лікарні «Хоспіс», модернізація системи опалення, кухонного обладнання, встановлення ліфта та виконання інших вкрай важливих для цього новоутвореного медичного закладу робіт.

Переглядів: 544 | Додав: Oksana | Дата: 25.05.2017 | Коментарі (0)


"Світовий тур 2016-2017" Океану Ельзи на підтримку альбому "Без меж" розпочався ще в травні 2016 року великим концертом у Маріуполі і до травня 2017 року концерти вже пройшли у 57 містах, 28 країнах, на 4-х континентах - Європа, Північна Америка, Азія та Австралія. А з 21 травня по 17 червня 2017 р. в Україні пройдуть фінальні 12 концертів.

Протягом туру гурт мав купу цікавих, смішних, а інколи, як, наприклад в Римі, де музиканти відчули на собі землетрус восени 2016 року, й екстремальних історій. Та й шлях додому з австралійського Сіднея, що склав 26 годин в дорозі, теж запам'ятався. Були міста, в яких ОЕ виступали вперше. Це і австралійській Мельбурн та Сідней, американський Сіетл, Софія (Болгарія), Стокгольм (Швеція), Дубаї (ОАЕ), Лієпая (Латвія), Дублін (Ірландія).

Святослав Вакарчук про цікаві міста маршрутом "Світового туру": "Усі країни та міста, де ми побували вперше, були особливими. У Сіетлі ми сходили в музей Nirvana і Джимі Хендрікса – для рок-музикантів це місто визначне! З австралійських міст, де були наші концерти - Сідней та Мельбурн - більше нас вразив Мельбурн. Мабуть, все співпало – і настрій, і атмосфера міста, і його зручність.

Переглядів: 488 | Додав: Oksana | Дата: 25.05.2017 | Коментарі (0)