Головна » 2018 » Січень » 01
Гірка доля випала на сім"ю Серняків. Відразу по війні зазнали переселенського лиха. Як правило, у вантажних вагонах советська влада відправляла такі родини подальше від західного кордону. На Донеччині дістали притулок. Тут біля вугільних териконів  народився Володимир. Батьки переймались тугою за рідними землями, тому невдовзі поселились в наших прикарпатських краях.

Майбутній підприємець зростав посеред самбірської дітвори, де закінчив школу,потім вищий навчальний заклад. Обраному фаху енергетика  ніколи не зраджував. В роки комуністичної відлиги чи  не одним з перших відкрив комерційне підприємство по наданню послуг з ремонту побутової техніки. Монополістом  кооператив став, коли надавали друге життя різного роду водяним помпам.
Переглядів: 488 | Додав: Oksana | Дата: 01.01.2018 | Коментарі (0)


Господи Боже, всього видимого й невидимого творіння Творче і Основоположнику, що створив часи і роки. Сам благослови початок нового року сьогодні, який ми рахуємо від Твого втілення для нашого спасіння.

Благослови нам провести цей рік і багато років після нього в мирі та згоді з ближніми нашими, зміцни й пошир Церкву Православну, що її Ти Сам заснував і спасенною жертвою на хресті освятив.

Вітчизну нашу піднеси, охорони і прослав, довгоденство, здоров’я, достаток плодів земних і добре поліття дай нам, мене, грішного раба Твого, всіх рідних і ближніх моїх та всіх православних християн, як правдивий наш верховний Пастир, доглядай, охороняй і на путь спасенну направ, щоб ми, йдучи нею, після довгочасного й щасливого життя на цьому світі досягли Царства Твого Небесного і удостоїлись вічного блаженства з усіма святими Твоїми.

Переглядів: 395 | Додав: Oksana | Дата: 01.01.2018 | Коментарі (0)