Головна » 2018 » Січень » 1 » З Ювілеєм:Володимиру Миколайовичу Серняку-70!
16:51
З Ювілеєм:Володимиру Миколайовичу Серняку-70!
123456
Гірка доля випала на сім"ю Серняків. Відразу по війні зазнали переселенського лиха. Як правило, у вантажних вагонах советська влада відправляла такі родини подальше від західного кордону. На Донеччині дістали притулок. Тут біля вугільних териконів  народився Володимир. Батьки переймались тугою за рідними землями, тому невдовзі поселились в наших прикарпатських краях.

Майбутній підприємець зростав посеред самбірської дітвори, де закінчив школу,потім вищий навчальний заклад. Обраному фаху енергетика  ніколи не зраджував. В роки комуністичної відлиги чи  не одним з перших відкрив комерційне підприємство по наданню послуг з ремонту побутової техніки. Монополістом  кооператив став, коли надавали друге життя різного роду водяним помпам.

Нині його приватне підприємство "Селена" крім вже згадуваних робіт, зводить житло. Вул.(біля колишньої харчосмакової фабрики) безпомилково можна назвати  його іменем.

Дві дочки з сім"ями успішно займаються роздрібною торгівлею. Комерційна струнка дідуся передається і онукам.

Розповідь про Володимира Миколайовича була б не повною, якщо б не згадати про його кабінет, де  є і технічні прилади , і музейні експонати. Серед них і пам"ятна рояль, і картини заслуженого художника України Миколи Прокопенка. Дехто із друзів називають цей затишний куточок місцем зустрічі людей бізнесу і творчості.Тонким почуттям до прекрасного володіє і сам господар.

Не дивлячись на поважний вік Володимир Миколайович завжди в пошуку. Як і кожен мужчина прихильно і з повагою ставиться до дам. В цьому проявляється його непідкупна щирість ,доброта і любов.

Зичимо ювіляру  здоров"я, щастя і утіхи від праці, у спілкуванні з однодумцями! Многая, Многая, Многая Літа!!!

На світлині Володимир Серняк із своїм приятелем , лікарем за покликанням Сергієм Хуренком.


Переглядів: 486 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: