Головна » 2018 » Січень » 19
Результат пошуку зображень за запитом "канатна дорога"
Справа паньська ,кому віддати перевагу зимовим спортивним екстрімам: Закопане  чи Устрикам Дольним Республіки Польща, в кращому випадку Буковель?

Не здивуємось, коли кишені розпирають від грошви,і дехто з ринково- базарних гендлярів, замахнеться  побувати на Мальдівах, як перша особа держави?

А може краще , відвідайте Бойківський край, який на початку минулого століття  в Сянках був центром нартярства та туризму в Східній Європі? По дорозі відвідаєте "Бойківський двір" у Розлучі полковника запасу Володимира Казана? Думками перенесетись в ті часи, коли народні месники Олекси Довбуша, навівали страх на вельмож і паничів...і самі розправити плечі.

Це так для роздумів: чому ми такі бідні? По яких "закутках" залишаємо свої "гробові" надбання?

20 січня відкривається канатна дорога у Західному реабілітаційно-спортивному центрі НКСІ у селі Яворів Турківського району, поблизу залізничної станції Сянки.




Переглядів: 458 | Додав: Oksana | Дата: 19.01.2018 | Коментарі (0)

Президент Петро Порошенко відпочивав 7 днів на Мальдівах, фігуруючи у всіх супроводжуючих поїздку документах під ім’ям Mr. Petro Incognito, йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

Так, журналісти встановили, що Порошенко вилетів з Києва на приватному літаку до Мальдівських островів 1 січня, а повернувся 8 січня – разом з 7 супутниками – 2 чоловіками та 5 жінками, – серед яких не було виявлено жодного члена його родини.

При цьому наголошується: за інформацією турецької авіакомпанії, яка надала послуги перевезення Порошенку, оренда борту з простоєм протягом майже всього періоду відпустки обійшлась президенту в майже 154 тис. євро.

Переглядів: 509 | Додав: Oksana | Дата: 19.01.2018 | Коментарі (0)