Головна » 2018 » Січень » 19 » ПОРОШЕНКО ВІДПОЧИВ НА МАЛЬДІВАХ НА 14 МІЛЬЙОНІВ ГРН
17:19
ПОРОШЕНКО ВІДПОЧИВ НА МАЛЬДІВАХ НА 14 МІЛЬЙОНІВ ГРН
123456

Президент Петро Порошенко відпочивав 7 днів на Мальдівах, фігуруючи у всіх супроводжуючих поїздку документах під ім’ям Mr. Petro Incognito, йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

Так, журналісти встановили, що Порошенко вилетів з Києва на приватному літаку до Мальдівських островів 1 січня, а повернувся 8 січня – разом з 7 супутниками – 2 чоловіками та 5 жінками, – серед яких не було виявлено жодного члена його родини.

При цьому наголошується: за інформацією турецької авіакомпанії, яка надала послуги перевезення Порошенку, оренда борту з простоєм протягом майже всього періоду відпустки обійшлась президенту в майже 154 тис. євро.

Крім того, зауважується, Порошенко витратив 276 тис. доларів на проживання у "найдорожчій острівній віллі курорту" та 37,55 тис. доларів "на додаткові витрати, за які він розрахувався готівкою".

"Всього президент витратив на Рідзвяну відпустку на Мальдівських островах не менше ніж 500 тис. доларів. А це – більше ніж 14 млн гривень", – резюмували журналісти.

Як повідомлялося раніше, сума, яку мають намір витратити на обслуговування президента Петра Порошенка і Адміністрацію президента в 2017 році, становить майже 819,9 мільйона гривень.

Нагадаємо, утримання президентської резиденції "Синьогора" обійшлося в 22,5 млн гривень.



Переглядів: 509 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: