Головна » 2018 » Лютий » 03
 Наш коментарСвого часу дзвонарі рухівських домкратів, пардон, демократів , нарекли Самбір  маленьким Парижем. Отак більше чверті століття борсаємось, як гім...в прорубі. А нечисть випливає у вигляді неконтрольованого самбуду в центрі міста, різного роду МАФів,  прихватизації у різних формах і способах тощо.Тим часом в минулому році відкрився плавальний басейн у Стрийському районі, де можна проводити змагання міжнародного рівня. А Самбір, що? Приречений? Один дотепник про наші плавальні забаганки, висловився категорично: нам до них, як кроту до зоряних світів..Ми з такою оцінкою  не згідні. І ось чому? Якби "касу" місцевих скоробагатьків  долучити до будівництва  плавальної ванни відповідного взірця, то не один такий заклад можна було б відкрити. А коли б в неї одночасно занурились тутешні  патрійоти, вода вмить піднялась би на метр заввишки. Хіба ні?До речі, плавальна спортивна споруда на кілька водних доріжок діє в Жовківському районі, при ДЮСШ в м.Бродах. Вже не говоримо про льодовий спортивний манеж європейського типу в м.Новояворівську.Доводиться лишень позаздрити дрогобичанам.

У ДЮСШ ім. І. Боберського відкрили малий басейн для занять з плавання юних дрогобичан, який не діяв 17 років. Це уже другий плавальний басейн, який запрацював у місті упродовж 2017-2018 років.
Рівно рік тому у цій же ДЮСШ відкрили великий басейн. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі команди «Народного контролю» – міського голови Тараса Кучми, фракціям політичної сили у Дрогобицькій міськраді та Львівській обласній раді, народного депутата Богдана Матківського, – інформують у прес-службі політсили.
Переглядів: 443 | Додав: Oksana | Дата: 03.02.2018 | Коментарі (2)