Головна » 2018 » Березень » 12 » ХУЦПА - «Патологічна брехня», чи діагноз?
08:11
ХУЦПА - «Патологічна брехня», чи діагноз?
123456

Результат пошуку зображень за запитом "патологічні брехуни"

Можна погоджуватись, чи не погоджуватись з "діагнозом" п.Тершовчина по відношенню до конкретної особи, але як керівник громадської ради при міськвиконкомі він має право на свою власну думку. З тих міркувань і публікуємо його електронного листа.

Степан Мандюк, є знаною і шанованою людиною  в місті Самборі.

Як керівник одного із потужних будівельних підприємств, кілька раз був обраний та і в даний час являється  членом виконавчого комітету Самбірської міської ради, він є завжди врівноваженим, толерантним і тактовним.

Те що, 16.03.2018 року, Степан Миронович, перебуваючи в приміщенні міської ратуші на зустрічі міського голови Гамара Ю. П. з підприємцями, не витримавши тої неправди яка звучала від Юрія Гамара, і привселюдно сказав в очі Гамару Ю.П., «…що в Самборі стільки людей нема скільки  - ви набрехали…»  – є доказом того, що зухвала, безсовісна брехня Юрія Гамара перейшла всі розумні межі.

 Нахабна, цинічна, брутальна брехня або «Патологічна брехня» –  ще називається на мові  ідиш чи  івриті -«Хуцпа» - визначається, як особливо цинічна, підла, нахабна зухвала брехня,  хамство, нетерпимість по відношенню до інших, зухвале і безсовісне лицемірство.

Патологічна брехня – в психіатрії вказується,як прояви шизофренічного розладу –  це серйозне порушення психіки.

 Симптоми захворювання:

- емоційна нестабільність   є ознакою порушення психічного стану, особи з даним типом розладу відрізняються раптовою мінливістю настрою, нахабністю, як правило, вони дратівливі і в деяких випадках досить агресивні, не допускають критики від інших людей і не здатні сприймати їхню думку, що призводить до конфліктів з близькими та оточуючими людьми;

- марення відносин – особі здається, що всі навколо тільки на нього дивляться, обговорюють його, сміються над ним;

- хворобливе  сприйняття перешкод, що зустрічаються на шляху до досягнення особою кінцевого результату;

- підвищена підозрілість  так як особа постійно бреше, то особі здається, що його також  постійно хочуть обманути;

- манія переслідування – виражається в тому, що особі починає здаватися, що за ним постійно стежать, всюди за ним ходять, навіть чиясь машина, залишена під його вікнами, може розцінюватися таким хворим, що вона призначена для стеження за ним;

- нездатність до логічного мислення  відсутність здатності мислити точно й послідовно, не допускаючи протиріч в своїх міркуваннях, та відсутність вміння викривати логічні помилки, відсутність вміння здійснювати правильний аналіз та синтез данихвідсутність вміння робити обґрунтовані висновки;

- постійний обман тих з ким, спілкується, проживає.

- панічний страх, перед викриттям його в брехні,  який переходить в агресію до того хто викрив його брехню.

 Щоб  виявити симптоми патологічної брехні, потрібно добре аналізувати те, що ця  особа говорить. Особа, яка схильна до обману, у своїх висловлюваннях –  суперечить сама собі.

 Наведу, зафіксований мною документально, приклад патологічної брехні Юрія Гамара:

Так, Гамар Ю.П., 06.12.2016 р. проводив в Народному домі зустріч з громадянами міста Самбора, і на запитання з залу чи це є звіт міського голови про свою діяльність за 2015-2016 рр. – відповів, що це проста зустріч з громадянами.

27.01.2017 р., перебуваючи на засіданні Громадської ради при виконавчому комітеті Самбірської міської ради, Гамар Ю.П., також  сказав, що в Народному домі 06.12.2016 року він проводив просту зустріч з громадянами міста Самбора (є аудіо запис цього засідання) – а на офіційний запит Громадської ради – дав офіційного листа за своїм підписом, що ця зустріч 06.12.2016  р. –  це був звіт міського голови за 2015-2016 рр.!!!

Також на сесії Самбірської міської ради в квітні 2017 року на моє офіційне запитання, коли міський голова Гамар Ю.П.  проведе звіт про свою діяльність на посаді міського голови,  за 2015-2016 рр. – він відповів, що 06.12.2016 р. в Народному домі вже проводив звіт міського голови !!!

Оце і є ХУЦПА – нахабна, цинічна, лицемірна, зухвала брехня !!!

Адже Юрій Гамар усвідомлює, що він бреше людям в очі, та ще й цинічно хизується цим – «… тобто, бачите як я з вас насміхаюся  – але що ви мені зробите»!!!

 Єдиний випадок, коли патологічний брехун здатний зізнатися у брехні: коли викриття його брехні реально може завдати шкоди його посаді чи його свободі – тобто коли його брехню можна кваліфікувати по статтях кримінального кодексу – таких  як «Наклеп» ст. 125, чи «Образа» ст. 126 КК України !!! 

 Але коли обман, нарешті, розкривається, брехун стикається з осудом тих кого він намагався обманути.

Я переконаний, що цей осуд  відбудеться на наступних позачергових виборах Самбірського міського голови!!! 

Тарас Тершовчин.

Голова Громадської ради при виконавчому комітеті Самбірської міської ради.

 


Переглядів: 526 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Справжній мошко   (21.03.2018 17:08) [Материал]
Чи не забагато жовчі видав між люди п.Тершовчин. Я би сказала- яке їхало, таке здибало ,або два чоботи пара.

2 Меч   (25.03.2018 16:55) [Материал]
Дописувач "Справжній мошко" - це Мирослав Новосад ( він же Любомир Микитчак - він же "лизодуп гамарівський" який є позаштатним радником брехуна Гамара) - своїм недолугим дописуванням в соціальних мережах - відробляє гамарівських 30 срібняків.

Але ця його безмозгла писанина вже не допоможе ні Гамару ні його спонсорам братам "Куц".

Вже земля провалюється в Самборі під ногами цих брехунів!!!

Тершовчин правильно написав - самбірська громада свій вердикт їм скоро скаже - ще не довго залишилося!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: