Головна » 2018 » Березень » 13 » Не так важливо, як зрадливо...
10:38
Не так важливо, як зрадливо...
123456
Зимою і особливо навесні дуже легко можна розрізнити справжнього господаря від ледаря. По тому ,як чистять свою територію від снігу. Бо сніг, він і сам по собі розтане весною, коли потепліє. Але справжній господар пильнує за своєю територією, і прибирає сніг і сміття постійно.
Можна було б почекати, поки залишки льоду не розстануть природнім  шляхом.Натомість піклуються  не на словах, а на ділі про усунення  незручностей  для пішоходів , автоводіїв через ще недавні снігові кучугури. Саме такою  акуратною виглядає прилегла територія в будь -яку пору року  вул.Шептицького, а з кута починається  вул. Шевченка. Виявляється, що це зона господарського ока приватного ЖЄКу ТзОВ "Самбірська ГРОД".
А ось інший бік медалі. Не всім горе-самбірчанам до душі порядок на пішохідній частині  . Цю картину ми  зафіксували на розі  згаданих вулиць.Практично чи  не щодня нехлюї виносять свій непотріб на тротуар. Потім вітер його розносить, бездомні пси борсаються в ньому, шукаючи  поживу.В той же час, в кількох десятках метрів,  встановлені смітникові контейнери  саме для побутотого непотрібу.Годі зробити кілька кроків, аби його віднести до місця призначення. Невже в таких випадках треба встановлювати відео-камери, щоб зафіксувати "щирих" українців  і їх портрети вивішувати на стовпі ганьби?
Того ж дня ми зафіксували так звану "торгову дорогу" однойменної вулиці біля самбірського ринку  із задньою боку  відомих МАФів. Виходить і так можна "турбуватись" про порядок в рідному місті, байдуже спостерігаючи ,надіючись лишень на комунальну службу. Нікому розпорядитись, щоб гендлярі наводили порядок навколо своїх робочих місць, а не тільки на ділянці, що під носом.Дрібниця, але місто від цього привабливішим не стає. З одного боку може це і не так важливо, як зрадливо по відношенню до громади.

Як кажуть, все пізнається у порівнянні. Тому і подаємо цю добірку фактів на розсуд читачів.

Антон Рогач, м.Самбір

Переглядів: 369 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: