Головна » 2018 » Березень » 19 » Видно пана по халявах...Особистий приклад- найкраща оцінка
15:23
Видно пана по халявах...Особистий приклад- найкраща оцінка
123456
 Цьогорічна зима, як нікотра з попередніх, виявилась багатою на сніг.В народі кажуть, що це добра прикмета майбутнього дорідного врожаю.Міщанам  навпаки погода  додала зайвого клопоту, коли морозець припечатав опади до тротуарів, до проїжджої частин  автомобільного шляху.Водіям в таку пору треба бути особливо обережним, щоб не створити аварійної ситуації. Про пішоходів вже й не говоримо, адже кінь на чотирьох спотикається, а для людини кожен необережний крок може обернутись лихом.Не випадково в такий період найбільше звернень пацієнтів до травматологів.  

Добавилось клопоту в ці дні і комунальникам, адже  їх безпосередній обов"язок ,забезпечити, щоб хідники були звільнені від льодових кучугур, щоб вчасно вивезти їх, а не чекати, коли вони розтануть природнім шляхом.

Не правильно, в час негоди , все звалювати на одну службу. Тому власники крамниць, установ, підприємств допомагають наведенню порядку на прилеглих територіях. Є й такі,що  кивають на ратушу, мовляв, її працівники не здійснюють належне керівництво. 

Переглядаючи  вищенаведену світлину хочеться сказати: видно пана по халявах, а господаря по порядку навколо закладу. В яку б пору року не доводилось проходити чи їхати  повз кафе "Kaizer", обійстя депутата-мецената Ярослав Кузьм"яка, хідник  завжди акуратно підметені, прибрано біля бардюр. За власний кошт встановив смітникові урни. Не залишено повз господарського ока і проїжджу частину вулиці. Все це завдяки старанням його підлеглих.Сам також не цурається взяти мітлу, лопату в руки. 

Якщо б кожен керівник, господар, який себе поважає,так дбав про громадський порядок,чистоту наше місто було б значно охайнішим, безпечнішим і  привабливішим.  Агітувати про це мало, особистий приклад- найкраща оцінка.


Переглядів: 715 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 гуцул   (24.02.2018 12:49) [Материал]
Славку,запхай всім дупутатам по мітлі в дупу,най си погарують біля ратуші..

Ім`я *:
Email *:
Код *: