Головна » 2018 » Березень » 19 » На домашній стіл- смачний, поживний і дієтичний продукт. Дбаймо разом
15:21
На домашній стіл- смачний, поживний і дієтичний продукт. Дбаймо разом
123456
 Не дивлячись на примхливий суботній, по-справжньому зимовий день, чимало любителів кролівництва, птахівництва зібрались на традиційну ярмарку біля площі Івана Франка, щоб поділитись працею своїх рук з вирощення цих свійських домашніх друзів. Любителів виявилось чимало  не тільки з нашого, а і Городоського, Старосамбірського, Мостиського та інших сусідніх районів. Пропонували своїх вухатих, птицю, серед них і екзотичних,   чимало самбірчан.

 Як правило в час  таких заходів бойко йде купівля-продажу тварин, знавці  обмінюються досвідом їх  вирощування, догляду. Можна отримати цінну пораду. Не рідко це місце стає своєрідним селекціцйним майданчиком. Не останню роль відводиться дотримання санітарних умов при розведенні, ветеринарному догляді тощо.

Природньо, що до таких заходів долучаються відповідні  спеціалісти-знавці , а не тільки аматори, від яких можна почути багато корисного, особливо для початківців.

Похвально, що з року в рік кількість бажаючих займатись розведенням свійської птиці, кролів стає все більше і більше. Все це є підмогою в забезпеченні домашнього столу смачним , дієтичним і поживним продуктом.   На відміну від польського товару, вирощеного, здебільшого, на біокормах , місцеві вироби відзначаються високою калорійністю і доступні в ціні. 

Вислів:свій до свого ,по своє- особливо є доречним.
Переглядів: 367 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: