Головна » 2018 » Березень » 28

ДП «Держзовнішінформ»(директор Б.Й.Дубас) та ПрАТ «Укргідроенерго» підписали меморандум про співпрацю

Наш коментар. Ось коротеньке досьє п.Дубаса: перший підприємець на Самбірщині,керівник філіалу "Кредобанку",представник Президента в АР Крим,в.о.Київського міського голови...

Сподіваємось, що регіон відчує  земляцьке плече Богдана Йосиповича , зокрема,  у експорті продукції "Самбірагротехмашу"-філіалу ТзОВ "Самбірська ГРОД".(див."ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ М. САМБОРА № 16: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ. РОЗМОВА З СТЕПАНОМ МАНДЮКОМ...").

  • 27 березня у Києві директор Державного підприємства «Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків» Богдан Дубас та генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота підписали меморандум про співробітництво та взаємодію.

Основна мета – розвиток взаємовигідної та довготривалої співпраці.

«Меморандум, зокрема, передбачає надання інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультаційних та експертних послуг, – зазначає директор ДП «Держзовнішінформ» Б. Дубас. – Очікується, що результатом нашої співпраці стануть проведення досліджень, моніторингів внутрішніх і зовнішніх ринків товарів та послуг у галузі гідроенергетики».

Переглядів: 535 | Додав: Oksana | Дата: 28.03.2018 | Коментарі (0)