Головна » 2018 » Березень » 28 » Наш земляк Богдан Дубас- на столичному урядовому щаблі
10:16
Наш земляк Богдан Дубас- на столичному урядовому щаблі
123456

ДП «Держзовнішінформ»(директор Б.Й.Дубас) та ПрАТ «Укргідроенерго» підписали меморандум про співпрацю

Наш коментар. Ось коротеньке досьє п.Дубаса: перший підприємець на Самбірщині,керівник філіалу "Кредобанку",представник Президента в АР Крим,в.о.Київського міського голови...

Сподіваємось, що регіон відчує  земляцьке плече Богдана Йосиповича , зокрема, у експорті продукції "Самбірагротехмашу"-філіалу ТзОВ "Самбірська ГРОД"(див."Житловий квартал м.Самбора №16:перспективи розвитку. Розмова з Степаном Мандюком"...).

27 березня у Києві директор Державного підприємства «Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків» Богдан Дубас та генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота підписали меморандум про співробітництво та взаємодію.

Основна мета – розвиток взаємовигідної та довготривалої співпраці.

«Меморандум, зокрема, передбачає надання інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультаційних та експертних послуг, – зазначає директор ДП «Держзовнішінформ» Б. Дубас. – Очікується, що результатом нашої співпраці стануть проведення досліджень, моніторингів внутрішніх і зовнішніх ринків товарів та послуг у галузі гідроенергетики».

Окрім того, також досягнуто низку домовленостей щодо інформаційно-комунікаційного забезпечення, співробітництва між підприємствами у спільній організації й участі в ділових та виставкових заходах, залучення сторін до участі у спільних конференціях, семінарах, круглих столах тощо.

Довідка: ПрАТ «Укргідроенерго» – найбільша гідрогенеруюча компанія в Україні, що входить до переліку 15 найбільших підприємств державного сектору економіки, сумарні активи яких складають 70% від загального показника у держсекторі.

До складу компанії входять дев’ять станцій на річках Дніпро і Дністер: Київська, Канівська, Кременчуцька, Середньодніпровська, Дністровська, Дніпровська та Каховська ГЕС, Київська та Дністровська ГАЕС. Будуються Канівська ГАЕС та Каховська ГЕС-2. У 2017 році загальна кількість гідроагрегатів на станціях товариства склала 103, а їхня сумарна встановлена потужність сягнула 5747 мВт. Компанія динамічно розвивається і забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, мобільний аварійний резерв в об’єднаній енергосистемі України.

Аналіз фінансових показників ПрАТ «Укргідроенерго» за останні роки підтверджує стабільний фінансовий стан і позитивну динаміку розвитку товариства. Чистий дохід (виручка) компанії у 2017 році становив 5,7 млрд грн, чистий прибуток – 1465,5 млн грн.

Прес-служба ДП «Держзовнішінформ»

 

Переглядів: 533 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: