Головна » 2018 » Квітень » 1 » В Самборі збудують вертолітний майданчик
20:48
В Самборі збудують вертолітний майданчик
123456


Як стало відомо з поінформованих джерел компанія "ЄвроАеро" планує побудувати вертолітний майданчик в Самборі. Представник компанії у Львові Григорій Паньків повідомив , що в 2018р компанія планує збудувати три таких майданчики на Львівщині. Майданчик в м.Самборі - перший об'єкт великого проекту, який дозволить запустити регулярні рейси гелікоптерів по маршруту Самбір - Львів - Перемишль-Краків. Це дасть мешканцям міста та прилеглого Старосамбірського району надійне і швидке транспортне сполучення з обласним центром і закордоном.

Радники  міської  ради  повідомили  , що компанія звернулася  з проханням погодити бізнес-план, надати дозвіл на будівництво , та пропозиції  фінансової допомоги на покращення інфраструктури навколишніх населених пунктів, зокрема села Стрілковичі, громада якого прагне до об"єднання з Самбором. Таким чином заохотити спільно вести міську і сільську господарку. 

Оримання безвізового режиму з Євросоюзом дає можливість сподіватись на високу рентабельність цього бізнес-проекту. Цілком  можливо, що вдасться домовитись, щоб перший рік експлуатації авіаліній проходив за тарифом Ryanair, тобто ціна квитка, наприклад, до Кракова не перевищуватиме 5 EU. 


?..
..

Представник компанії "ЄвроАеро" повідомив , що їхня компанія вже 10 років працює на ринку авіаперевезень. Вона володіє 32 сучасними пасажирськими гелікоптерами Agusta AW 139 , Sikorsky S-92 , Mi-171A2 та ін. Крім того компанія є власником 11 вантажних гелікоптерів.

Свого часу компанія реалізувала проект по зведенню цілого гелікоптерного комплексу в Києві, задум який виношували в опозиційному депутатському блоці.

Не виключена  співпраця з Львівською міською радою. Зокрема, в разі загрозливої ситуації , компанія готова надати вантажні гелікоптери для перевезення львівського сміття на самбірський смітниковий полігон. Це стане своєрідною компенсацією за незручності ,пов"язані з перенесенням автобусних зупинок  самбірського напрямку на автостанцію "Львів-Захід".

Йшли інтенсивні перемовини всіх зацікавлених сторін.  Для потреб компанії владі міста прийдеться  поступитись ділянкою садово-огородного кооперативу "Господарник", водним плесом  молодіжного озера,щоб конкурувати з вже погодженим планом забудови. В цьому напрямку йдуть також комерційні контакти  з підприємством, працівник якого має родинні зв"язки з високими посадовцями компанії "ЄвроАеро" у Києві. Йдеться про спільне освоєння території . Реалізація проекту  носить конфеденційний характер. 

Куратором бізнес-плану зголосилися стати народні депутати від регіону схильні до бізнесових задумів.

Ще одна подія витала в ці дні .Передбачене відкриття 1-го квітня аеропорту в м.Новий Калинів перенесли на інший термін у зв"язку з тим, що кандидати на посаду самбірського міського голови прийшли  на урочистість без вишитих сорочок.

Наш кор.

Переглядів: 896 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Катерина   (04.04.2017 09:01) [Материал]
Треба молодіжне озеро і парк використовувати по призначеню. Гелікоптери можуть робити посадку на торговельно- банківському комплексі "ЛІТО".

3 Папа   (03.04.2017 20:02) [Материал]
Хто перший в черзі в космос. Що маємо то добиваємо. А де люди будуть відпочивати? Хто про це подумав?

2 Павлік   (03.04.2017 15:39) [Материал]
Вам Брехня в голові пане Гоцул! А робочі місця для обслуговування клієнтури. Крім цього , напевно, будуть вкладатись кошти в наземну інфраструктуру. Тут має бути сконцентрована вся увага.

1 гуцул   (02.04.2017 19:33) [Материал]
Брехня....NASA будує на комсомольському озері вижутню ракетову..В ратуші запис бажаючих на політ до Марса...

Ім`я *:
Email *:
Код *: