Головна » 2018 » Квітень » 05
 Сергій Сенюта народився у селі Задністря. Закінчив середню школу №10 в м.Самборі. До речі, сьогодні в нього День народження-  з чим В І Т А Є М О! Потім навчання у Львівській державній консерваторії . Його дружина=Світлана(уроженка с.Морозовичі Старосамбірського р-ну) здобула фах викладача англійської і німецької мови та літератури у Дрогобицькому національному педагогічному університеті, також має тягу до прекрасного. Цю любов до музики прищепили своїй донечці.

В подружжя виникла ідея створити інструментальний колектив сучасної музики(в ансамблі сидять поруч в світлозелених костюмах). Разом побували на гастролях чи не у всіх країнах Європи та Північної Америки.  Їм щиро аплодували на азійському континенті, зокрема в Китаї.

 У ці дні Сергій із Світланою перебувають  у В"єтнамі з  оригінальним цирковим жанром.
Щиро радіє  успіху внука бабуся Пелагія Теодорівна, яка вже перетнула 94-й життєвий рубіж. Надіється, що слухатиме  мелодійний спів і музику на 100-річчя. А зараз з нагоди його уродин не обійшлось без ветеранських 50 грн. домашньої.Розповідає, що казьонку не признає, тому є довгожителькою. Мати Марія, яка передчасно повдовіла, наслідує приклад  Пелагії Теодорівної.  Працю в цій сім"ї вважають вітцем багатства, а землю її матірю.


 Подаємо окремі фрагменти  програми. 

P.S.Наостанок скажемо: гроші лопатою не згрібають, все потребує копіткої і виснажливої праці. По приїзді додому відразу впрягаються у домашнє господарство,роботою на землі ніколи не нехтують, як і вся їхня родина,а залюбки пораються на грядках, доглядають свійських тварин.  Це той випадок, коли фізична праця в творчість перейшла.

Принагідно ми просимо пана Сенюту детальніше розповісти, як народжувався творчий задум, репертуар концерту, про учасників колективу, подальші плани, як самотужки досягли світового визнання?  Добре було б почути їхні побажання для здібних і талановитих земляків, щоб вони могли заявити про себе у міжнародномув концертному і конкурентному середовищі.

Переглядів: 375 | Додав: Oksana | Дата: 05.04.2018