Головна » 2018 » Квітень » 11
           


      Подружжя Галина і Володимир Чекас. В нашому місті та й у всій прикарпатській окрузі вони  відомі щирим українським духом. В час спалаху національного відродження відзначаються принциповістю, активною життєвою позицією.

Нині-у день Вишиванки з гордістю одягнулись у  традиційний стрій. Ніхто не повірить,що ця симпатична пара вже має найдорощий скарб- онучат, якими безмежно тішаться,  передають їм тепло і любов  свого серця і душі.

Хто хоч раз відвідував торгову точку, де вони пропонують автозапчастини, неодмінно відзначають їх ввічливість, доброзичливість,компетентність. Клієнти  задоволені порадами, консультаціями при експлуатиції автомобілів.
 
Історія народної вишивки на Україні сягає своїм корінням у глибину віків .Дані археологічних розкопок та свідчення мандрівників і літописців доводять, що вишивання як вид мистецтва на Україні існує з незапам`ятних часів. Вишивкою , за свідченням Геродота , був прикрашений одяг скіфів. Знайдені на Черкащині срібні бляшки з фігурками чоловіків ,які датуються VІ ст., при дослідженні показали ідентичність не лише одягу ,а й вишивки українського народного костюма XVIII-XIXст.
Переглядів: 691 | Додав: Oksana | Дата: 11.04.2018