Головна » 2018 » Липень » 19 » На Самбірщині в цьому році відкрили вже третій спортивний майданчик
22:13
На Самбірщині в цьому році відкрили вже третій спортивний майданчик
123456

В рамках обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки в с. Сусолів (Рудківська ОТГ) по вул. Першого травня, 115, відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із тренажерним обладнанням.

Про це ІА ZIK повідомили у Самбірській райдержадміністрації.

З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова м. Рудки Іван Лозинський, який підкреслив, що будівництво таких спортивних тренажерних майданчиків дасть змогу виховувати здорову та успішну молодь. Дякую усім за працю та підтримку.

На заході також були присутні: перший заступник міського голови Роман Біндас, начальник відділу освіти, молоді і спорту Рудківської міської ради Юлія Брийовська, в. о. сільський староста с. Сусолів Володимир Бабій та мешканці села.

У райдержадміністрації зазначають, що тренажерний майданчик у с. Cусолів облаштовано за кошти обласного бюджету в рамках реалізації програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки у Львівській області на 2018 рік. Сума витрат становила 50 тисяч гривень, відповідні роботи проводив підрядник ФОП Яворська О. М.

Загалом в Самбірському районі у 2018 році на виконання цієї програми, окрім с. Сусолів облаштовано та встановлено ще два спортивних майданчики із тренажерним обладнанням: в с. Острів (Луківська ОТГ) та в с. Воля- Баранецька (Воля-Баранецька ОТГ). Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/07/31/na_sambirshchyni_v_tsomu_rotsi_vidkryly_vzhe_tretiy_sportyvnyy_maydanchyk_1376659
Переглядів: 299 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0