Головна » 2018 » Вересень » 12
Президенту не потрібно бути професіоналом з усіх питань. Він повинен бути професіоналом в управлінні, мати честь, совість та бути відповідальним. А чи він економіст, юрист, фізик, математик – це не впливає на діяльність Президента.

Про це під час прес-конференції на тему: «27 років Незалежності: перемоги, поразки, нові виклики», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявив Президент України (1991-1994 років) Леонід Кравчук.

- Президент має помічників та радників. І йому скажуть: «Ось так – захищати свою державу, а ось так – захищати свою кишеню». А він обирає, що йому ближче, - вважає перший Президент Незалежної України.

Зі свого досвіду він знає, що Президент повинен жити не для себе, а для України.

- Усе, що він планував для себе, його родина, його наміри – на другому місці. А на першому – Україна. Він повинен бути гуманним у кожному своєму рішенні. І також у Президента має бути єдність розуму і духу, - каже Леонід Кравчук.

Переглядів: 283 | Додав: Oksana | Дата: 12.09.2018 | Коментарі (0)


Народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Андрій Лопушанський, якого у 2014 році по 125 округу обрали виборці Турківського, Старосамбірського, Сколівського районів та міста Самбора, не голосував за нове офіційне вітання «Слава Україні!»

Верховна Рада в першому читання ухвалила законопроект, який замінить військове вітання в ЗСУ з радянського на "Слава Україні” та "Героям слава”.

Загалом за відповідний проект №9036 проголосували 284 депутати.

Переглядів: 386 | Додав: Oksana | Дата: 12.09.2018