Головна » 2018 » Вересень » 28 » Godogan Petroleum- компанія ,що зробила перший крок до відкриття Бойківського Кувейту...
18:10
Godogan Petroleum- компанія ,що зробила перший крок до відкриття Бойківського Кувейту...
123456
Наш додаток:МИНАЄ ДРУГА ПРЕЗИДЕНСЬКА КАДЕНЦІЯ ,КОЛИ  НАПИСАВ  ЦЕЙ МАТЕРІАЛ (HTTP://TURKA-UA.NET/NEWS/2009-12-17-54, ЩО МАВ БЕЗПОСЕРЕДНЄ ВІДНОШЕННЯ І ДО економіки САМБора. ЗА РАХУНОК відрахувань КОМПАНІЇ GODOGAN PETROLеUM ПРОДОВЖУВАЛА ЩЕ ІСНУВАТИ САМБІРСЬКА НАФТОГАЗОРОЗВІДУВАЛЬНА ЕКСПЕДИЦІЯ ГЛИБОКОГО БУРІННЯ, В ЯКІЙ НА ТОЙ ЧАС НАЛІЧУВАЛОСЬ ПОНАД 100 СПЕЦІАЛІСТІВ. НАЙБІЛЬШЕ коштів ДО МІСЦЕНИХ БЮДЖЕТІВ ВІД ЗАКОРДОННОГО ІНВЕСТОРА ОТРИМУВАв САМБІРСЬКий пенсійний фонд.ОДНАК, ПРЕМ"ЄРСЬКА РУКА(ЗДОГАДАЙТЕСЬ ХТО ТОДІ БУВ У РУЛЯ КРАЇНИ) НЕ дала "добро" НА ПРОДОВЖЕННЯ ліценції,ЯК НАСЛІДОК ПОШУКОВІ РОБОТИ БУЛИ ПЕРЕРВАНІ, А СВЕРДЛОВИНИ ЗАКОНСЕРВОВАНІ.
 ДО ПРОЕКТНОЇ ВІДМІТКИ НЕ ДІЙШЛИ ЯКИГОСЬ 100М., З БІЛЬШЕ ЯК 5325М.ПРОБУРЕНИХ.ТАК ЧЕРЕЗ ВЕРХОВНИХ БЮРОКРАТІВ БУЛО ЗГАЯНО МАЙЖЕ ДЕСЯТЬ РОКІВ.  
В НАРОДІ КАЖУТЬ: НЕМАЄ ЗЛА, АБИ НЕ ВИЙШЛО НА ДОБРО. ПОВЕРНЕННЯ НА карпатські ТЕРЕНИ ЦІЄЇ ПОТУЖНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ КОМПАНІЇ ВСЕЛЯЄ ПЕРСПЕКТИВИ І ДЛЯ відновлення роботи САМБІРСЬКої НГРЄ і розвитку бойківської столиці- турки.
Наш край Всевишнім  наділений чудовою природою, багатством надр. Чи з"явиться в Карпатах Бойківський Кувейт питання часу. Будьмо оптимістами!!!
P.S З ПРИВОДУ НЕ ПРОДОВЖЕННЯ ЛІЦЕНЗІІ АВТОР ЗВЕРТАВСЯ до ТОДІШНЬОГО ДЕПУТАТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ АНАТОЛІЯ ГРИЦЕНКА через його помічника с.с. Мироненка, АЛЕ Одна справа гарно говорити, інша... 


Нафтогазова компанія Cadogan Petroleum розпочала буріння нової свердловини Вовче-2.

Об’єкт знаходиться на Бітлянській нафтогазовій площі, що у Турківському районі.

Інформацію про це надає "НВ Бізнес”.

Зазначається, що глибина нової свердловини не є великою, відтак, роботи вестимуться протягом 20 днів.

Наступним проектом Cadogan Petroleum планує буріння на Монастирецькому родовищі. Свердловина Блаж-10 досягне 3,5 км.

У планах компанії дослідити потенціал Бітлянської площі та можливостей подальшої розробки.

lvivski.in.ua

Переглядів: 470 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0