Головна » 2018 » Жовтень » 10
В народі кажуть: навчить біда попиту, якщо не має чого хопити. Особливо коли в кишені не густо, а хвороба підточує.Людина шукає доступного поратунку. В Самборі таким закладом є "Нуга бест", що діє на вул. Валовій,30. 

Корейські ліжка  і турманієву кераміку рекомендують пацієнтам, які потерпають від проблем у хребті, болей у суглобах, при нервових розладах тощо.До послуг бажаючих  також"бігова" доріжка, масажні процедури. Крім цього запропонують діагностику судин. Коли  назбирається відповідна кількість відвідувачів -оглядова бесіда  з метою профілактики різного роду недуг та боротьби з ними. Все це пов"язано з народною медициною, модернізованої на сучасний лад.

Салон  обставлений  наочними порадами-рекомендаціями.
Ніхто ніяких коштів за послуги не вимагає- все  добровільно.




Переглядів: 455 | Додав: Oksana | Дата: 10.10.2018

Кілька днів тому відбувся заключний акорд громадської ради при міськвиконкомі. Звіт про діяльність цього органу протягом двох минулих років зробив її голова Т.І.Тершовчин. Про певний рівень уваги до цього органу засвідчує те, що в його роботі взяв участь заступник голови міськвиконкому з гуманітарних питань С.Ухач та заступник голови аналогічної громадської ради при Львівській обласній держадміністрації пані Бойчишин- дочка колишнього секретаря НРУ Богдана Бойчишина, який безслідно пропав 25років тому. 
Переглядів: 388 | Додав: Oksana | Дата: 10.10.2018