Головна » 2018 » Жовтень » 10 » Звітувала громадська рада при міськвиконкомі
17:50
Звітувала громадська рада при міськвиконкомі
123456
Кілька днів тому відбувся заключний акорд громадської ради при міськвиконкомі. Звіт про діяльність цього органу протягом двох минулих років зробив її голова Т.І.Тершовчин. Про певний рівень уваги до цього органу засвідчує те, що в його роботі взяв участь заступник голови міськвиконкому з гуманітарних питань С.Ухач та заступник голови аналогічної громадської ради  при Львівській обласній держадміністрації пані Бойчишин- дочка колишнього секретаря НРУ Богдана Бойчишина, який безслідно пропав 25років тому. 

Головну увагу доповідач п.Тершовчин акцентував на неприхильне ставлення чільників міськради до забезпечення громадської організації відповідним приміщення, технічними засобами тощо. Думками з цього та інших приводів поділились Ярослав Різун, як  керівник міської "Самооборони", Володимир Гнатишин- заступник п.Тершовчина,член президії ради Богдан Васик, Володимир Кухленко та інші активісти.

Цікавими думками щодо роботи на обласному рівні та які проблеми доводиться вирішувати  розповіла пані Бойчишин. 

На зборах також проголосовано новий склад громадської ради при міськвиконкомі, який рекомендовано затвердити на найближчому засіданні міськвиконкому.

Лише після цього громадський орган знову збереться на своє засідання, щоб обрати  голову ради, його заступника, голів відповідних комісій, погодити регламент діяльності тощо.

Загалом підсумкова розмова була конструктивною і діловою. Прикро що жодним словом про збори громадського активу   не було повідомлено в міській бюджетній газеті "Новини самбора". 

Дану інформацію публікуємо, щоб ліквідувати цю прогалину і котру не завадило б донести до 
широкого кола самбірчан через друкований орган.
Переглядів: 385 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0