Головна » 2018 » Жовтень » 10 » Медичні центри, бізнес- структури. Чи конкуруватимуть вони з гробарями на Бісківській?
19:02
Медичні центри, бізнес- структури. Чи конкуруватимуть вони з гробарями на Бісківській?
123456
В народі кажуть: навчить біда попиту, якщо не має чого хопити. Особливо коли в кишені не густо, а хвороба підточує. Народ шукає доступного порятунку. В Самборі таким закладом є "Нуга бест", що діє на вул. Валовій,30.

 Корейські ліжка  і турманієву кераміку рекомендують пацієнтам, які терплять від проблем у хребті, болей у суглобах, при нервових розладах тощо.До послуг бажаючих  також"бігова" доріжка, масажні процедури. Крім цього запропонують діагностику судин. Коли  назбирається відповідна кількість відвідувачів -оглядова бесіда  з метою профілактики різного роду недуг та боротьби з ними. Все це з народної медицини, модернізованої на сучасний лад.

Салон  обставлений  наочними порадами-рекомендаціями.
Ніхто ніяких коштів за послуги не вимагає- все  добровільно. Прийдете з виверними кишенями-  назад вас не відправлять, дасте гривник=два і на цьому дякую скажуть!

Це хочемо підкреслити бо одна знайома поділилась, що аби перевірити на орган слуху  довелось заплатити 190 грн. у так званому медичному центрі біля головного корпусу лікарні по вул.Шпитальній.Потім довідались, що такий тариф  запровадив колишній чиновник= лікар, після звільнення з посади , не інакше, щоб таким чином  компенсувати втрачений заробіток.

Це так між іншим, але факт залишається фактом- головний медичний заклад Самбірщини обростає не тільки аптеками- їх аж п"ять: три при дорозі по вул. Шпитальній,четверта при вході в головний корпус, п"ята  в приміщенні, де роблять різноманітні аналізи,- а і медцентрами, яких за кількістю не менше. Чого варта щойно розрекламована "Авіценна", яка вигідно контрастує європейським сервісом. 

Ця велика кількість аптек і медцентрів, деякі з них більше схожі на бізнес структури, яскраво свідчить ,що там крутяться гроші і можна добре заробити, адже бізнес йде туди ,де гроші в обігу. Дарма, що основний пацієнт в лікарні- це пенсіонери з їхніми мізерними пенсіями...

Тепер ось про що. Донедавна деякі доброзичливці ( а насправді прості заздрісники)  піднімали рейвах, що керівник будкомпанії "Самбірська ГРОД" Степан Мандюк викупив майновий комплекс колишньої райсільгосптехніки, ніби-то аби її забудувати житлом і не дати можливості запросити інвесторів для розвитку  промислового виробництва. Наразі все виробництво збережено, ба більше того- в процесі розвитку. Про це неодноразово ми писали: sambirmajdan.at.ua/news/2017-08-28-2359sambirmajdan.at.ua/news/2018-04-13-2483 І будемо писати бо радіє душа що щось робиться, що є бізнесмени які вкладають гроші у Самбір, у виробництво. Якісне і комфортне житло збудоване колективом під керівництвом Степана Мироновича користується попитом як у самбірчан, так і далеко за межами регіону. Людина своєю працею себе створила,  робить добро іншим! Нині щоб зберегти  робоче місце в будівельній сфері доводиться трудитись в полі чола.  Чого вартує пропозиції п.Мандюка, щодо реконструкції міського стадіону, перебудови адмінспоруди колишньої конюшні спортшколи тощо. Чому цим знехтували???

Тим часом ратушні "Шпіци"  разом з депутатсько-чиновницькою коаліцією взяли ухил на відкриття "робочих місць" на міському ринку і за рахунок медичних центрів. Один дотепний  самбірчанин з цього приводу припустив  крамольну  думку:

- Всі вони можуть конкурувати(чи може й співпрацювати) з гробарями на Бісківській(мається на увазі цвинтар), де кількість "клієнтів", на жаль, не зменшується. 

Отакий діагноз ратушній господарці . Про виробничу зону з інвесторами  на вулиці Промисловій, біля цукрового заводу погуділи і забули "шпіци" та їх однодумці.

Даруйте, що так гамузом даємо оцінку представникам  влади  та її радникам   , які ще недавно обіцяли   "золоті гори", а опустили самбірчан до "золотих унітазів", якими можуть похвалитись тільки  у медико-бізнес- центрах.



Тим часом пані Ольга Іванчук(на світлині) робить свою скромну роботу без реклами, практично за дякую. Її слово загіпнотизовує відвідувачів, як свого часу Кашпировський .Тому  послуги  філіалу "Нуга бест" є популярними для  осіб різного віку і статі .

Для зацікавлених  подаємо контактні телефони:096-888-18-53, 098-23-098-41.
  
Антон Рогач, член громадської ради при міськвиконкомі

P.S. В "Нуга бест"  просили не надавати жодної інформації про їх діяльність. Чому?

Переглядів: 457 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0