Головна » 2018 » Жовтень » 20 » ЧОМУ НЕ ВСІ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ УВІЙШЛИ ДО НОВИХ ОТГ?
09:47
ЧОМУ НЕ ВСІ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ УВІЙШЛИ ДО НОВИХ ОТГ?
123456

Запрошуємо на прес-конференцію «35+5=40 ОТГ на Львівщині» 23 жовтня 2018 року о 12 годині за адресою м. Львів, вул. Гартмана Вітвера, 14 (Львівський центр розвитку місцевого самоврядування).

Чому не всі населені пункти увійшли до нових ОТГ? Чи не стане це проблемою у розвитку нових громад? Як діючі ОТГ Львівщини оцінюють факт утворення громади (презентація опитування Львівського ЦРМС).

Установа "Центр розвитку місцевого самоврядування" створена 13 жовтня 2016 року за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею і Швецією та надає підтримку українському уряду в здійсненні важливої реформи децентралізації.

Мета діяльності Установи - сприяння зміцненню спроможності громад на центральному, регіональному та місцевому рівнях для реалізації Мінрегіоном України ефективної регіональної політики та реформи децентралізації, а також покращення надання адміністративних послуг мешканцям.

Для досягнення цих цілей у всіх обласних центрах України створені та діють на постійній основі 24 відокремлені підрозділи. Вони надають широкий спектр послуг органам місцевого самоврядування, передусім ОТГ, органам виконавчої влади на місцях, організаціям громадянського суспільства у ключових сферах реформування місцевого самоврядування - місцевих фінансів, регіонального та просторового розвитку, проектного менеджменту, муніципальних послуг, стратегічного планування та інвестиційної діяльності.

Установа координує діяльність її підрозділів, які виконують інформаційний, юридично-консультаційний, організаційний, методичний і розвитковий супровід громад, а також сприяє проведенню підрозділами різноманітних навчальних, просвітницьких, експертних регіональних заходів.



Переглядів: 347 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: