Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Порядок на дорозі не терпить дрібниць
23:03
Порядок на дорозі не терпить дрібниць
123456
Пізно вночі 21.10.18р. я повертався від колеги з с. Ралівка до свого помешкання ,- пише нам електронною поштою Матвій Р. На відтинку між колишнім торговим центром геологів(тепер приватний заклад)  до повороту на с. Задністря  обігнала патрульна машина поліції. Працівник , що сидів поруч водія, звернув увагу чому недотримуюсь правил дорожнього руху , а веду велосипед по правому боці в місцевості, де немає тротуару. Я вибачився і послухав пораду перейшов на лівий бік.

Як потім виявилось слушне зауваження зробив капітан поліції Микола Кіс, а за кермом автомашини був старший лейтенант Володимир Гнатишак. Формально треба було складати  відповідний протокол, адже ровер не був обладнаний  відповідним отражателем ,але обійшлось шляховою профілактикою.

Здається дрібниця,  в даному випадку вражає сумлінне ставленняч до своїх обов"язків працівників самбірського відділення поліції, прізвище котрих довелось встановити завдяки тел.102. Якби всі так дотримувались порядку і працівники що забезпечують дотримання правил дорожнього руху ,і власники різних транспортних засобів ,то пригод на автошляхах було б набагато менше. 
А це значить збереження нашого  життя і здоров"я.

Знаємо, що багато транспортних пригод, особливо в пізній час, трапляється, через те , що велосипеди  не обладнанні  відповідними отражателями. Їх власники не вдягають жилети тощо.

Отже, не будьмо байдужими у великому і малому. Порядок на шляху не терпить дрібниць.




Переглядів: 410 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0