Головна » 2018 » Листопад » 7 » Колективна скарга
17:36
Колективна скарга
123456

Цю колективну скаргу написали мешканці вул. Дружби с.Ралівки на ім"я сільського голови п.Андрейка Т.Я. Оскільки реакції на неї, більше місяця не має, вони вирішили копію направити на наш сайт. 

Для зручності виносимо її на розсуд переглядачів , публікуючи копію заяви і зберігаючи орфографію.

Що стосується піднятої теми то деякі мешканці вважають громадську частину вулиці , як  особисту приватну власность, нехтуючи інтересами більшої частини жителів.



"По середині вулиці Дружби декілька(2-3) мешканців спорудили бар"єр- шлагбаум існування якого завдає великих незручностей при відправленні похорону, при викликах швидкої допомоги, на випадок пожару, при довозі дітей з західної частини (від дитячого садка) з вулиць Поповича, Польової, і інших вулиць, а також з Задністря, які змушені 1,5-2км. лишніх обїзджати по вул. Придністрянській і долати "поліцейські пороги" коло "Бахуса" затрачаючи на такі об"їзди лишнє дороге пальне. До речі, бажано ліквідувати "лежачі полічаї" коло Бахуса бо водії які довозять дітей згадують злим тихим словом авторів. А ще великі незручності від всіх жителів вул. Дружби (квадрат), які мають присадибні ділянки коло церкви...Просимо негайно зрізати  стовпчики шлагбауму і забезпечити вільний проїзд по вулиці. 
Колодруб І.Д., Ожга Роман,Тарановський М.П.,Іванус М.Г.,Герич Богдан,Пукаляк Ігор,Бурак Ярослав,Мазур Степан, Роман Качмар,Юркевичі..."

Годі щось коментувати, адже такий "спадок" дістався нинішньому керівнику сільради від попередника, але як кажуть час впрягатись у вирішення конкретних справ. Не до лиця такий "порядок" і власникам приватного торгового підприємства "Бахус", з ініціативи  яких не обійшлось встановлення двох  валків "скокнів-трампліну" на відтинку дороги, що не перевищує і двадцяти метрів. 

Як виявляється серед авторів  цього колективного листа є і депутати сільської ради. Дехто схильний вважати нормальним перекриття вулиці, мовляв, через дитячу установу, однак  на даному відрізку вулиці зовсім не інтенсивний рух.

 Вищенаведені незручності- це результат забаганок окремих мешканців .Усунути їх - обов"язок громади, яка дбає про свій авторитет. Без втручання п.Андрейка не обійтись. До речі, свій "господарський почерк" колишній сільський голова п.Бучко залишив і на вуличці, що межує з адмінприміщенням місцевої ради,  дозволивши на дорожному полотні довжиною 30 м.також вистелити аж три "скокні-трампліни". Вже не говоримо про те, що погодив приватизувати земельну ділянку біля сільради за один метр від будівлі.

Прикро що на ці  "дрібнички" не звертали увагу і мешканці села Ралівки, які посідають поважні посади в райдержадміністрації, є депутатами районної ради.

Переглядів: 596 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0