Головна » 2019 » Січень » 16 » Івану Івановичу Ридошу- 85!
18:12
Івану Івановичу Ридошу- 85!
123456
  85 років виповнилось моєму колезі, знаному серед мешканців Ралівки- ветерану праці. Майже все своє свідоме життя він провів за швейною машинкою з ножницями в руках. Фах кравця завжди був у пошані. І нині до ювіляра звертаються односельчани з проханням кому треба підпасувати, образно кажучи куплений стандартний "мундир", до лиця і постави. Серед клієнтів - чоловіки і жіночки. Останнім намагається особливо догодити до вподоби і до смаку, як  професійний модельєр.

Як примірний сім"янин виховав і вивів у люди трьох доньок. Тягнуться  до родинного гнізда діти, внуки та правнуки. Найбільшою втіхою  є  малеча.

Розповідь про цю цікаву і доброзиччливу людину була б не повною, якщо б не згадати про його захоплення шахами. Цією інтелектуальною грою перейнявся ще в дитинстві . Не дивлячись на свій поважний вік він і нині у спортивній формі. Неодноразово захищав честь села і району на авторитетних змаганнях. За це його неодноразово  заохочували грамотами та цінними подарунками.

Вітаючи земляка з славним ювілеєм зичу Івану Івановичу міцного здоров"я і спортивного довголіття.

Микола Тарановський, мешканець с.Ралівки

На світлині автора цих рядків  Іван Ридош (справа) . Його суперник Роман Федчак. Нерідко доводиться бути не тільки арбітром, а і консультантом у грі.
Переглядів: 343 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0