Головна » 2019 » Січень » 20
самбірські новобудови від Степана МандюкаНа світлині  аматора  мотопароплана  Олега Маховського один з фрагментів житлового мікрорайону зведеного будівельниками  ТзОВ "Самбірська ГРОД", під керівництвом  Степана Мироновича Мандюка, в районі навпроти колишньої райсільгосптехніки. Яке комфортне житло очікує самбірчан та гостей міста над Дністром на частині  колишньої  занедбаної території цього підприємства можете довідатись переглянувши наші попередні матеріали. Підкреслимо, що будівництво житла ведеться не обмеженнями виробництва і  промислової зони, а паралельно. В Самборі на сьогоднішній день вже є багато виробничих гігантів, які ще 30 років тому давали роботу більше тисячам працівників, але сьогодні вони стоять без діла з замками на воротах. Бо в час постіндустріального суспільстіа, коли світові виробничі технології перемістились в Китай, де додалась дешева робоча сила - сьогодні дуже важко займатись прибутковим виробництвом. Але Степан Мандюк, добре розуміючи проблему зайнятості  - не зупинив виробництва, а разом з командою стараються ще й нарощувати, шукаючи збут продукції по цілому світу.
Переглядів: 344 | Додав: Oksana | Дата: 20.01.2019

  
 Біля цієї дністровської місцини Самбора, що в народі має назву Липки , збираються самбірчани ,мешканці Ралівки, щоб взяти участь у традиційному йорданському купелі.

 На першій світлині ветеран цього дійства Микола Павлович Тарановський, якому за кілька днів блисне 80!  Чи не єдиний випадок , коли пропустив свій заплив у р.Дністер, хоч стаж моржа налічує більше тридцяти років. Зато почастував усіх охочих смачною юшкою.

Переглядів: 337 | Додав: Oksana | Дата: 20.01.2019