Головна » 2019 » Лютий » 09

На початку 90-х років минулого століття ПФ "Білаки" стала маяком з роздержавлення не тільки на наших теренах, а і всієї держави. Цей приклад дозволив пройти таким же шляхом  багатьом трудовим колективам. В той же час були і підводні камені почину. Пам"ятаємо, як так звані  місцеві "доброзичливці" намагались під корінь знищити першу приватну новобудову -торгово-побутовий комплекс  " Корчма"на вул. Валовій в м.Самборі. Але білаківські ентузіасти вистояли. Нині вони свій принцип продовжують матеріалізувати  на благо загальних інтересів.

Результат пошуку зображень за запитом "пРИВАТНА ФІРМА "бІЛАКИ"Спочатку трохи екскурсу.Кмітлива комерційна жилка,яку успадкував Іван Білак  з молоком матері і батьківських настанов,допомогла у перші роки незалежності перетворити маленьке підприємство забійний майданчик у народне, а потім у приватне.Одне слово не дав розікрасти, розтягнути , те що було роками напрацьовано трудовим колективом. Звідси успішний старт у великий бізнес.

Не буде секрету, коли скажемо ,що нині родинні статки приватної фірми і фермерського господарства «Білаки» складають  потужний майновий  аграрно-виробничий комплекс з  офісом "Гостинний двір".

Підкреслюємо це, бо здогадуюсь,за надбанням копітка щоденна праця, недоспані ночі, сімейні незгоди, палки в колеса бюрократичної системи, коли виживає той, хто відчув "смак" бізнесу,коли самотужки треба було все оберігати  від "доброзичливців". Не обходилось без політичних ярликів, заздрісті, а іноді і погроз, шантажу. Та все ж пережив, вистояв, перетерпів, Здобуте  пропустив через мозговий "фільтр", центром якого є і залишається Іван Іванович Білак.

Переглядів: 355 | Додав: Oksana | Дата: 09.02.2019