Головна » 2019 » Травень » 6 » Вічна Пам"ять убієнним! Традиційно депутат міськради, підприємець-меценат Ярослав Кузьмяк вшановує ветеранів війни і полеглих.
08:57
Вічна Пам"ять убієнним! Традиційно депутат міськради, підприємець-меценат Ярослав Кузьмяк вшановує ветеранів війни і полеглих.
123456
Уже традиційно в День Пам"яті та Примирення  самбірський міський депутат, підприємець-меценат Ярослав Степанович Кузьмяк, виділяє кошти, щоб матеріально підтримати сім"ї ветеранів цих подій .Особисто на ринку купує оберемок гвоздик і покладає їх до могилок відомих і невідомих бійців часів Другої світової війни 1939-1945 років , до Братської могили січових стрільців, які полягли в буремні роки початку двадцятого століття в боротьбі з більшовиками, героїчний подвиг яких увіковічений на міському цвинтарі. Так було і нинішньої травневої весни.

Живі квіти від його імені лягають також до Пам"ятної Стелли Героїв Небесної Сотні ,убієнним в час подій на Афганській землі, учасником  яких був його батько.

Названі події -прикра історична Правда, як і те, що і нині кращі сини і дочки нашого народу віддають своє життя і здоров"я у боротьбі з російським агресором на Сході держави, який віками намагається поневолити свободолюбиву мирну українську  націю.

До речі, дід п.Кузьмяка,  пройшов обпаленими стежками другої світової бойні  від першого і до останнього дня,повернувся додому інвалідом , якому згодом ампотували ногу.На честь славного предка, нащадка  нарекли його іменем. Саме тому Ярослав Степанович свято береже і шанує День Пам"яті та Примирення і День Подяки.

Вічна Пам"ять і Слава патріотам- спадкоємцям козацького роду!


Переглядів: 889 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0