Головна » 2019 » Травень » 21 » З бойківським корінням на президентському п"єдесталі. Наш прогноз справдився.
21:43
З бойківським корінням на президентському п"єдесталі. Наш прогноз справдився.
123456

Антон Рогач
Андрій Богдан- український Кісенджер з бойківським корінням і розумінням проблем держави, яка опинилась перед викликами політичного конфлікту поколінь.
Антон Рогач
Цей самородок ще себе покаже в якості керівника АП.

Відповідь3 тиж.
Наведені вище коментарі були опубліковані  в "Українській правді" ще 25 квітня ц.р.до інтерв"ю Андрія Богдана : "Я сказав Зеленському:Розумієш, що фільмом "Слуга народу ти дав людям надію..." 
Як небайдужа людина слідкую за політичними перепетіями в країні.Безумовно переживав, скажемо так, за службовим трампліном цього гірського легеня , якого виплекав  земляк з м.Турки, з яким переплітались мої босоногі  роки- відомий правознавець, кандидат юридичний наук Львівського національного університету ім.Івана Франка Богдан Йосип Гнатович.
Давно  не бачився з ним, тому до призначення його сина правою рукою самого Гаранта Конституції скористався нагодою передзвонити , щоб побажати успіху нащадку на політичному Олімпі.Реакція  Богдана старшого була однозначна: без Андрія вони не обійдуться.

Коли вчора 22.05.ц.р. ввечері дізнався , що  підписаний указ Президента про призначення Андрія Богдана керівником адміністрації Президента  серце тьохнуло, немов це стосується моєї рідної дитини.
Що й казати, не часто доля обдаровує наш бойківський край особистостями  такого злету. Від цієї події  наче  позеленіли Карпати, від яких повіяло п"янким свіжим озоном. Хочеться вірити, що це не останній  трамплін земляка в генах якого закладено бойківський дух до правди, до свободи, до справедливості.Любов до рідної землі, до її фундаменту-мови йому передалась з молоком матері і він безумовно нестиме в серці цю Заповідь. 

Ковток свіжого повітря конче потрібен нині, адже простий люд задихається від брехні, лицемірства, зневаги, пихатості  чиновництва всіх рівнів, яка бачить у всьому одну мету - наживу. ЇЇ основу складає корупція, що метастазами роз"їдає українську душу і тіло.

Як би там не було, але в краї також пов"язують надію, що земляк сприятиме в дальшому  розвитку Національної спортивної бази паролімпійців на Турківщині.Можливо ,з Божою допомогою, нарешті в бойківській столиці на повну потужність запрацює водогін, очисні споруди, а відтак водосховище Явірської ГЕС стане унікальним  місцем для розвитку водних видів спорту і місцем відпочинку посеред карпатського краєвиду, аналогу якого годі відшукати.

І це не ілюзії, адже ще в середині шестидесятих років минулого століття  водосховище "бороздили" скутера, діяла пристань з прокатом човнів.Це було улюблене місце для оздоровлення і дітвори ,і старших людей .У свій час цьому дав поштовх автор цих рядків. Безперечно, нині задіяти цю місцину не можливо, коли очисні "діють" лишень на папері, а р.Стрий стала відстійником каналізаційних стоків. 

Повторюсь-Карпати були популярним і масовим місцем відпочинку за бабці Австрії, про що свідчать численні світлини. Чому б це не відродити? Це б дало додаткові робочі місця та й поштовх для розвитку всього Прикарпаття на який він заслуговує.Скажу таку унікальну річ. За розповіддями старожилів у Розлучі- цій гірській перлині ,в тридцятих роках минулого століття ніжився в закритому плавальному басейні наповненому цілющими водами  сам Вінстон Черчіль.

Отже . порадіємо разом, що  прогнози збуваються, що українці розправлять плечі і на рідній землі, а не на чужині, заживуть щасливо і заможно.Сили, натхнення і творчості нашому самородку Андрію Йосиповичу Богдану, який з Божою іскрою і поміччю,локтями ,без протекції ,виборює щасливе і краще  життя собі і, сподіваємось, для кожного з нас..
  Антон Рогач, Самбір-Турка, член Національної спілки журналістів України, (Сайт "Самбір- майдан") тел.0963563959.


Такі красиві були колись відпочинкові бази в нашому країї
Переглядів: 637 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0