Головна » 2020 » Жовтень » 14 » ПРО ЛЮДЕЙ ,ЯК ПРО СЕБЕ.Де пан Мандюк, там : порядок,"Сила і Честь", висуванець цієї політичної партії.
13:21
ПРО ЛЮДЕЙ ,ЯК ПРО СЕБЕ.Де пан Мандюк, там : порядок,"Сила і Честь", висуванець цієї політичної партії.
123456
 

Поволі стають до ладу оновлені виробничі приміщення "СамбірАгроТехМашу"- партнерського підприємства будівельної компанії "Самбірська ГРОД". Перед вами два суміжні цехи кожен з яких має по 600кв.м. корисної площі. Наразі  йде монтування автоматичних ліній. Їх обслуговуватимуть досвідчені фахівці. Для самбірчан відкриваються нові робочі місця. 
  

В цокольному приміщенні головного адміністративного корпусу також все готове, щоб майбутні спеціалісти мали всі умови для плідної праці і відпочинку. Тут підготовлено під ключ біля двадцяти кімнат, кожна з яких має більше 20 кв.м. 
 
На другому і третьому поверхах йде заміна інженерних комунікацій.Паралельно навели порядок в санітарно-гігієнічних вузлах.
 Перед вами механічний цех.Ще один приклад дбайливого ставлення, щоб кожен квадратний метр нерухомості довго служив людям:старі віконні рами замінили на склопакети, перекрили дах,на якому можна було б розмістити футбольне поле ще й волейбольний майданчик.Навколо будівлі бетонні відмостки, встановили також водостічні труби.Живуть не одним днем, а працюють на перспективу з турботою про людей і для людей.
 Приємно відмітити, що мотором всіх цих справ є Степан Миронович Мандюк- керівник-господар, якого  люблять  і поважають в колективі,з якими переносить негаразди і ділиться хвилинами радості.

І  так день за днем з турботою про людину праці.Такими буднями живе на нелегкій будівельній ниві, ось уже більше 45 років.

В ці передвиборчі дні для нього, як кандидата до Самбірської міської ради по виборчому окрузі №2 ( в списку№3)це найвища мета і найвища цінність.

Антон Рогач, м.Самбір



Категорія: Новини | Переглядів: 350 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0