Головна » 2021 » Січень » 3 » Стежки ведуть до Степана Мандюка- Генерального директора будівельної компанії "Самбірська ГРОД"-ТзОВ "СамбірАгроТехмаш"
20:52
Стежки ведуть до Степана Мандюка- Генерального директора будівельної компанії "Самбірська ГРОД"-ТзОВ "СамбірАгроТехмаш"
123456

У ці Різдвяні дні у ветерана  будівельної галузі Степана Мироновича Мандюка  неспокій - він у творчому задумі. День Ангела зустрічає з піднесеним настроєм. До нього тягнуться люди  праці. Його шанують і поважають. З особливою прихильністю до нього ставляться самбірчани, адже зведені колективом житлові новобудови забезпечили  Самбору  статус міста обласного підпорядкування. Та й в теперішній час, коли Самбір колись з бурхливого промислового міста, перетворився на тихе провінційне містечко, - він чи не один хто збільшує місто чисельно, за рахунок збудованих ним новобудов.

Більше тридцять років , як  Степан Миронович  очолює будівельну компанію "Самбірська ГРОД"\, а всього у будівельній галузі працює понад 45 літ. Кілька років тому ще взяв на свої плечі  руїну - колишню райсільгосптехніку.

Можна лишень здогадуватись в яких складних нинішніх умовах доводиться працювати, коли кожен спеціаліст що називається на вагу золота. Чому?  Під боком європейська країна Республіка Польща, де заробітна плата в рази вище, та ще там місцеві органи влади намагаються створити режим найбільшого сприяння.

Та Степан Миронович не бідкається. На це у нього одна відповідь:
-Все буде добре!

Пригадую скільки нарікань було, коли колектив викупив райсільгосптехніку, мовляв всю територію забудують, а верстати підуть під ніж на металобрухт. Посмію розчарувати недоброзичливців- жодного верстата не демонтовано, територія що нагадувала смітник, впорядковується, частина що не прилягає до виробничої зони поволі приводиться до порядку.  Там виросте новий житловий квартал, який нарекли "Бойківське Торонто". Щоб наші заробітчани повернулись до родинного гнізда маємо дбати  гуртом. Саме така атмосфера доброзичливості і тепла відчувається в колективі "Самбірська ГРОД"- ТзОВ "Самбірагротехмаш",до яких ведуть усі стежки новоселів.
                                               Вітаємо Степана Мироновича з Днем Ангела!


Антон Рогач, м.Самбір


Переглядів: 696 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0