Головна » 2015 » Червень » 25 » Доброчинці з Німеччини привезли до Самбора гуманітарну допомогу на 34 тис. євро
16:40
Доброчинці з Німеччини привезли до Самбора гуманітарну допомогу на 34 тис. євро
123456

Благодійне Товариства «Допомога східній Європі імені Святої Марії» на чолі з президентом Йозефом Кубереком з німецького міста Райне привезло до Самбора Львівської області чергову гуманітарну допомогу загальною вартістю 34 тисячі євро.

Про це сьогодні, 25 червня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Такий щедрий дарунок зарубіжних доброчинців став можливим завдяки багаторічній співпраці депутата. Самбірської міської ради Василя Головчака з німецькою громадською організацією, яка давно займається благодійництвом.

Найбільше гуманітарної допомоги дісталося одному з найкращих навчальних закладів Самбора – гімназії. Сюди члени німецького Товариства «Допомога східній Європі імені Святої Марії» завезли нові меблі, кухонний інвентар, холодильники, газові та електричні плити та інший товар, вартістю 21 тисяча 700 євро. Цікаво, що чотири благодійники самі його й складають, монтують, допомагають встановлювати й підключати обладнання.

За словами організатора гуманітарної допомоги Василя Головчака, це не перший вантаж з Німеччини, який доброчинці з м. Райне привезли до Самбора. Попередня  адресно призначалася медичним закладам. А з останнього рейсу дещо дісталося пологовому відділенню ЦРЛ, решта – греко-католицьким та римо-католицьким громадам міста.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 642 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: