Головна » 2017 » Серпень » 3 » Куди б не йшов, не їхав Ти, а у Ярослава Кузьм'яка зупинись...
10:57
Куди б не йшов, не їхав Ти, а у Ярослава Кузьм'яка зупинись...
123456
 Днями відзначив свій День народження Ярослав Степанович.Це співпало ще з однією ,приємною подією- третьою річницею відкриття гуртово- роздрібного будівельного комплексу "Люкс", який вже відвідало біля 100тис.покупців. 

Не раз і не два ми згадували, писали про самбірського підприємця, мецената Ярослава Кузьм'яка- власника кафе «Кайзер», Автосервісу, бази збирання металобрухту. Насамперед дивує його громадська активність. Чи то мова йшла про участь у становленні на «ноги» місцевих футболістів,чи виділенні коштів на допомогу воякам у зоні АТО та обездоленим,чи турботу про чистоту і порядок громадської частини вулиці- завжди ці приклади викликали похвальні відгуки і наслідування.

 Для самбірчан та транзитних гостей став його  черговий сюрприз-  відкриття роздрібно-гуртового  будівельного  комплексу «Люкс», який вже три роки служить людям.Корисна площа торгових залів складає понад тисячу квадратних метрів.Постійне місце праці отримали 13 самбірчан.

 Трохи історичного екскурсу.Не просто народжувалась ця ідея, адже потрібно було придбати відповідну нерухомість з третіх рук, коли все було поділено, а значить переплачувати. Практично з нуля закладати основи сучасного європейського сервісу,   враховувати конкурентне  регіональне середовище та інші бізнесові нюанси.Головне було знайти кваліфіковані кадри, які б орієнтувались у бізнесовій кон"юктурі, потребах мешканців регіону.  

Одночасно  «атакували» з  пропозиціями   столичні  та львівські гендлярі , монополісти-магнати , щоб  віддати все їм в опіку. Була спокуса  обмежити власні турботи орендною платою(до речі ,так поступили і діють  більшість самбірських «псевдопатріотів-комерсантів" , які за копійки придбали громадське майно, а тепер без жодних затрат «згрібають куш").Прикро, що таких прикладів безліч, ще  більш гірко, що видають себе патрійотами держави. Чи не на кожному кроці готові вигукувати "Слава Україні".  В нашому випадку переважила турбота про самбірчан, щоб кожна копійка потрапляла до місцевого бюджету, прислуговувалась для розвитку рідного міста.



 
Фрагмент внутрішнього  інтер'єру комплексуВиважено, але впевнено оцінює свої можливості господар маєтку Ярослав Степанович Кузьм'як

Коли затрати на пальне виросли в рази не кожен дозволить собі таку розкіш, як відвідування львівських супер-маркетів. а  віддасть перевагу комплексу «Люкс», де ціни набагато нижчі, де такт і культура при обслуговуванні приємно здивують кожного відвідувача.

Тому і набирає поширення вислів:

Куди б не йшов, не їхав ти, а у Ярослава Кузьмяка зупинись,

Тут  зможеш смачнесенько пообідати, автомашину полагодити,

Порадять як хатину оздобити, щоб людям сподобатись.

Як бракує в гаманці,затрати компенсують від душі.

P.S. Лишень здогадуємось, щоб довести свій проект з виробничими  приміщеннями до логічного завершення , придбанням відповідного торговельного  устаткування, наповнення крамов полиць комплексу, довелось потратити кілька  мільйонів гривень.  Чи потрібно це було робити в неспокійній і непевній ситуації час? Так  може поступати патріот міста, в якому виріс, де пройшло його босоноге дитинство. Як кажуть, хто не ризикує, той не п"є шампанське...Турбота про земляків понад усе.

 Кожного здивує господарське око пана Ярослава Кузьм"яка, де чистота та порядок понад усе. Такий він вимогливий до себе і підлеглих.

P.S. Дізнатись більше, як п.Кузьм"яку вдалось заробити перший мільйон з допису http://sambirmajdan.at.ua/news/2014-08-03-1093 Маряна Фляка.


Переглядів: 2908 | Додав: Oksana | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0