Головна » 2018 » Вересень » 23 » У САМБОРІ ТРИВАЄ СУДИЛИЩЕ НАД МАЙДАНІВЦЕМ З ТУРКІВЩИНИ ГЕННАДІЄМ КОГУТОМ
19:16
У САМБОРІ ТРИВАЄ СУДИЛИЩЕ НАД МАЙДАНІВЦЕМ З ТУРКІВЩИНИ ГЕННАДІЄМ КОГУТОМ
123456
До відома турківської діаспори в Самборі! Підтримаємо Геннадія Когута, щоб не дати можливості розправитись над бойком-патріотом, інтелігентом, господарником!
Відбули суд над Геннадієм Когутом... Перенесли на 25 вересня. У принципі, ми вже звикли до цього. Проте щиро віримо, що якесь логічне завершення таки чекає цю великомучену справу.

Судове засідання було схоже на невдалу циркову виставу. Якщо чесно, то краще один раз побачити, ніж сто прочитати. Тому охочі ще мають шанс на власні вуха почути і суддю, і прокурора...

Видовище не для людей із слабкими нервами.

Адвокат Геннадія Когута наголосив на численних порушеннях у кримінальному провадженні, подав відповідне клопотання. Тепер суддя має зі всім цим ознайомитися, тож знову зустрінеться з нами 25 вересня о 14:00.

Про це йдеться на сторінці Люди Країни у соціальній мережі Фейсбук, на якій дописувачі висловлюють свою підтримку Геннадію Когуту та засуджують судилище над майданівцем (див. скріни).

Враження сьогодні якісь неоднозначні. Прокурор шукає якісь підводні камені, сам при цьому спотикається. Просив суддю відсторонити Когута від посади. Приємно здивовані, та суддя відмовив.

Натомість "злісний злочинець" протягом всього засідання зберігав спокій. І знаєте, видно, коли людині нема чого боятися. Зберігаємо спокій і ми, проте руку тримаємо на пульсі!

Сам Геннадій Когут подякував усім друзям, які його підтримують та висловив переконаність у тому, що правда переможе.

"Дякую всім друзям, які підтримали мене вчора в суді і тим, хто підтримував і підтримує мене, не маючи змоги бути присутнім на засіданні суду. Ваша підтримка надзвичайно важлива для мене.

Всі присутні в залі мали можливість почути, яку величезну кількість порушень і зловживань було допущено прокуратурою, поліцією і судами під час досудового розслідування, що може свідчити про упередженість і політичну складову цієї справи.

Перша і дуже важлива перемога на цьому етапі - суддя не задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення мене від займаної посади.

Наступне засідання відбудеться 25.09.2018 року (продовження підготовчого засідання). Вірю, що все буде добре. Правда переможе!"

Як ми повідомляли раніше, Геннадій КОГУТ уже довів у суді тиск на нього.

Так, Апеляційний суд Львівської області визнав незаконними дії слідчого судді та слідчого Нацполіції Самбірського району, які організували обшуки та арешт майна у міського голови Турки Геннадія КОГУТА. 19 квітня, суддівська колегія винесла відповідну ухвалу.

Нагадаємо, 10 березня у мера були безпідставно вилучені документи, комп’ютерна техніка у робочому кабінеті та вдома, причини досі не оприлюднені.

Джерело: Турка- перлина Карпат



Переглядів: 346 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0