Головна » 2012 » Січень » 18 » Вчить біда розуму...
11:56
Вчить біда розуму...
123456

Події що сколихнули Україну у зв'язку з наступом владоможців на малий та середній бізнес підтвердили, що поодинці з ними боротись неможливо. Тому підприємці вирішили створювати свої незалежні органи.

— Давно пора об'єднуватись,— говорить керівник приватного магазину «Газда» м.Самбора Володимир Андрощук.

—Нехай це буде у формі незалежних профспілок чи щось подібне, — продовжував далі Володимир Федорович,— але обов’’язково відмежовані від влади, політичних партій. В нашому місті в таку структуру могли б ввійти на добровільній основі всі бажаючі. Статут треба затвердити на державному рівні. Керівник повинен бути обраний з поміж лав бізнесменів . Утворити раду підприємців. Також до роботи слід було б залучити кваліфікованого юриста ,бухгалтера. Відкрити рахунок в банку тощо. Придбати потрібну оргтехніку тощо. А утримуватись ці люди можуть за рахунок певних відрахувань. Діяти цей орган має за всіма правилами юридичної особи.

Годі підкреслювати, що через цю структуру можна вирішувати спірні питання в судах, перед податковими органами, захищатись від утисків інших чиновників тощо.

З цими думками не можна не погодитись. Як розповів кординатор акцій протесту в м. Самборі Володимир Зембіцький такий орган був створений при підтримці колишнього міського голови Тараса Тершовчина, але діяв виключно на громадських засадах. Додамо від себе, що своєрідним інформаційним посередником-помічником для малого і середнього бізнесу, рекламоносіями могли би виступати і інтернетівські сайти .

Одне слово: біда вчить розуму і тому слід використовувати всі форми, засоби і методи для захисту своїх прав і свобод.

P.S.Цікаво почути ваші думки, шановні інтернеткористувачі! То ж запрошуємо до розмови чи у формі коментарів, чи окремих виступах.

Переглядів: 650 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: