Головна » 2012 » Січень » 31 » Композицією вшанували пам’ять героїв Крут
15:35
Композицією вшанували пам’ять героїв Крут
123456

   

Учора у Народному домі м. Самбора Львівської області літературно-музичною композицією «Крути – трагедія і велич» вшановано пам’ять молодих героїв битви під Крутами, які 94 роки тому ціною свого життя зупинили чисельну та добре озброєну більшовицьку навалу на Україну.

Тематичний захід підготували студенти та викладачі медичного коледжу. Про це сьогодні, 31 січня, повідомив кореспондент ЗІКу.

«На сцені, – сказав заступник міського голови з гуманітарних питань Юрій Леськів, – молодь медичного коледжу різними літературно-музичними засобами реально відобразила трагедію Крут, як одну із сумних сторінок історії України. Водночас сьогоднішні однолітки тих студентів переконали, що їхня жертва – яскравий доказ того, що наш народ, який має таких синів, ніколи не ставав і не стане на коліна перед ворогом».

А перед тим у неділю своєрідно відзначила пам’ять героїв Крут націоналістична молодь Самбірщини з громадської організації «Сокіл». Вони на честь 94 річниці бою під історичною станцією влаштували смолоскипну ходу вулицями міста.

http://zik.ua

Переглядів: 731 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: