Головна » 2012 » Лютий » 25 » Місячний ювілей сайту Самбір- Майдан: наша колиска і поклик душі.
11:58
Місячний ювілей сайту Самбір- Майдан: наша колиска і поклик душі.
123456

Не думали , не гадали, що матимемо таку відповідальну і приємну нагоду для спілкування. Відкрити сайт не проблема, проблема втримати його на плаву. Відчути подих переглядачів.

Пробуємо нащупати пуль земляків.А їх доля, на жаль, розкинула по всьому світу. Ви в Україні можете лишень здогадуватись, яка туга охоплює за рідним батьківським порогом, за місцями босоногого дитинства, за друзями, коханими, як спрагло читають у мережі вісточки з Великої землі. З якими трепетом у серці виходять на контакт . Пишемо про це, бо на чужині горнемось до церкви , а інтернет виконує роль кисневої подушки.

Перші матеріали з краю потрапили у світову павутину саме 18 січня. За цей короткий час нас відвідали відвідувачі з Італії, Іспанії, Ісландії, Бразілії, Португалії, ПольщІ, Росії, США, Німеччини , Канади і ,зрозуміло, місцеві  інтернет-користувачі — наша надія і поміч. Не всім Вам солодко і у рідних стінах. Сподіваємось, що географія переглядів з кожним днем ставатиме все ширшою і ширшою.

Статистика засвідчує, що на початок доби 18 лютого ц.р. , тобто за 30 днів,кількість переглядів склала цифру 6124! І це тоді, коли про нас, майже ,ніхто не знав .Тому і тішимось. Вже визначилось коло постійних симпатиків, яке перейшло за півсотні, а добова активність сайту на сьогоднішній день доходить до 500 переглядів!.

Топ- матеріалами за пройдений період, стали : інформації про купель на р. Дністер на Йордан та «Міс Самбора -2012». Остання є відлунням настрою молодіжного середовища, яке переважає в мережі , що будемо враховувати .

В редакційній пошті висловлюються побажання більш критично оцінювати діяльність влади. Частково намагались зачепити їх «ділову» репутацію. Про це йшлося , зокрема, в інформаціях «Програми, програми..вперед ногами», «Де ковзанки, панове…?»тощо. Зрештою ,ми тільки набираємо творчого розгону.Влада - це ми з вами: кого обираємо, те і маємо. До речі, хотілось би отримувати більше коментарів, які стануть лакмусовим папірцем оцінки продукту, який виносимо у світ. Отже, не будьмо байдужими. Це також барометр нашого інтелектуального рівня.

Кількома інформаційними штрихами зачепили тему майбутніх виборів до парламенту. Саме життя заставить нас розширити цю тематику, але не розглядаємо це як самоціль. Редакційні повідомлення і далі доповнюватимуть матеріали з інших джерел. Сподіваємось, що огляд нашого інтернет- ресурсу, коли з Божою допомогою переступимо сто днів , буде більш цікавим, змістовнішим і колоритнішим. Сьогодні перша перемога!

Кликнувши мишкою на Google чи Яндекс і появиться миле і вічне: Самбір - Майдан - наша колиска і поклик душі. Донесіть про цю творчу іскру до рідних, знайомих, друзів- як найвища плата за безкорисливу працю для Вас і про Вас.

З повагою!

Переглядів: 1084 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: