Головна » 2012 » Березень » 8 » На Банковій стали на захист конституційного права Фемен - товкти пику Колесниченку(дивіться відео-як це зробила О.Шевченко)
16:13
На Банковій стали на захист конституційного права Фемен - товкти пику Колесниченку(дивіться відео-як це зробила О.Шевченко)
123456

Радник Президента України Ганна Герман стала на захист дівчат із FEMEN. На її думку, діяльність активісток руху "має право на існування".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

 
"Те, що роблять ці молоді дівчата, - також має право на існування, це своя форма реалізації в суспільстві, це їх форма самоствердження. У нас є свобода вибору, і ми не можемо відбирати у них це право. Хоч традиційно українська жінка уміла ставити і суспільство, і чоловіків на місце у дуже делікатний спосіб", - відзначила Герман, коментуючи інцидент у телеефірі за участю активістки руху і народного депутата Вадима Колесниченка.
 
Водночас Герман відзначила, що метод протесту FEMEN не зовсім "жіночий".
 
Як раніше передавав УКРІНФОРМ, 5 березня в прямому ефірі програми Шустер.live, присвяченій підсумкам виборів президента Росії, активістка FEMEN Олександра
Шевченко накинулася на народного депутата від партії влади Вадима Колесниченка, реагуючи на його образи.



 
Нагадаємо, три активістки FEMEN роздяглися 4 березня на виборчій дільниці у Москві, де перед цим проголосував Володимир Путін. Дівчат засудили до 5, 10 і 12 діб арешту, визнавши винними за статтею "дрібне хуліганство".
Експрес online
Переглядів: 607 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: