Головна » 2012 » Червень » 12 » Блохін та Шевченко про перемогу збірної України
09:29
Блохін та Шевченко про перемогу збірної України
123456

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін та герой матчу зі шведами Андрій Шевченко поділився враженнями від матчу.

Олег Блохін, головний тренер збірної України

Андрій не вірив, але мені снився сон, що він забив два голи. Складалося таке враження, що Швеція вийшла грати внічию з надією на Ібрагімовича. Я вважаю, що в другому таймі Швеція наплювала на правила гри фейр-плей і забила гол, коли наш гравець лежав на газоні. Ми володіли перевагою протягом усієї гри, але кінцівку ми провели не дуже добре. Ми грали на відбій. Думаю, Швеція доставить неприємності іншим збірним, але нам треба готуватися до інших ігор. - Як команда буде готуватися до наступних поєдинків?- Зараз у мене одне бажання - приїхати на базу і витягнути ноги. Говорити про інші матчах - передчасно. Сьогодні команда всі 90 хвилин билася на полі і її немає в чому дорікнути. Однак я незадоволений проведеної кінцівкою, тому що в кінці матчу мої гравці не виконали установку. На полі відбувалося Бог знає що...

Андрій Шевченко, автор двох голів у ворота суперника
Якби мріяв про щось, я б хотів мріяти про сьогоднішню перемогу. Це як сон. Я відчув, що сьогодні я помолодшав. Спасибі всім тим уболівальникам, які сьогодні зібралися і підтримували нас на стадіоні. У мене були проблеми з коліном, але за допомогою уболівальників я зміг їх подолати і вийти сьогодні на поле. Сьогодні дуже хороший день для всієї країни, але нам треба готуватися до наступної гри і забути про цю ейфорію. Нас чекає дуже серйозна гра проти збірної Франції. У нас дуже важка група, але ми знайшли в собі сили і створювали моменти в матчі проти Швеції. Нам треба спокійно готуватися до матчу проти Франції. Будемо грати, і сподіватися на кращий результат.

Джерело: sport.ua

Переглядів: 515 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: